Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Longjaim megvannak még, picit több shortom van, mint longom, de nem szeretnék longba sem beragadni... DAX-ot nem nyitok egyelőre, viszont ezeken a szinteken venni sem nagyon akaródzik a hétvégére (ha zárok a longokból az pedig kissé kockázatos, de meglátom még)...
Reggelről nyitottam USDCAD longot, célár: 0.9875, egyelőre pici mínuszban van
Alaptalan, engem a hivatásos is ingyen vállal, lásd múltkori sztori :)
Nem zárom ki a beszélgetésből, úgy ültek a két oldalamon, hogy kicsit velem szemben. Köztük átnézve pedig láttam a bizonyos másik csajt. Amúgy meg miről beszélnek ezek, faszságokat csacsognak össze-vissza, ki nem szarja le. Beszélgetés, ugyan már... Ha beszélgetni akarok, akkor veled megyek el vacsorázni pl. Ezekkel nem beszélgetni kell, illetve nem is lehet.
Teljesen alaptalan, igaz? :D
Szevasz Sergei, meetingem volt, úgyhogy csak beköszöntem reggel...
Két csaj között ülni menő, de a kommunikáció szempontjából nem a legmegfelelőbb: az egyiket mindig kizárod a beszélgetésből, kvázi hátat fordítasz neki és a bárban nem hallja a hangodat. Tapasztalataim szerint jobb úgy, hogy Te ülsz egyik szélén és a két csaj melletted jobbra, vagy balra. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?