A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Nekem Nexo hitelem van egy ideje, nem rossz az szerintem. Csak a hülye Nexo tokent felejtenék el, annak semmi értelme. Inlockba se értem minek a saját token.
Ez nem arról szól, hogy becsület, de az biztos, hogy ezt is meg kell majd oldani, mert jelenleg kriptóban simán el lehet tűntetni a vagyont, legalábbis a szakértők szerint, nem is btcben hanem zcashben, moneroban és akkor még vannak coin mosó alkalmazások is ahol bemegy a dobozba a coin, ki tudja melyik útvonalon meg kijön. Nem egyszerű a kérdéskör az biztos.
Gondoljunk bele, hogy Kína, Amerika meg sok ország szépen hagyta, hogy a fűből kinőjenek a milliárdosok, elég sok kedvezményt és lehetőséget nyújtva, hogy létezhessenek. Ha nem teremtették volna meg az alapokat, nem lenne ennyi sikeres ember. Most az országok szorulnak segítségre, szeretnének visszakapni a bőkezű támogatásból, de a magántulajdont inkább kimenekítik, de nem vesznek részt a közös teherviselésből. Ezért kezdik szorítani a nadrágszíjat és minél több vagyon menekül el, annál inkább szűkíteni kell. A többiek iszzák meg a levét. Ezért jönnek a szankciók, amit meg a criptoval simán megkerülnek. Ez becsületes dolog?
Valakinek kamu, valakinek hiteles. Ez a kriptopiac. Hazugság hazugság hátán, aztán van a coiner meg a nocoiner. Az egyik ebben hisz a másik meg abban. Nézd meg Kisvuk beírásait a bsv-ről. És micsoda szakértő! Akkor most kinek van igaza? Aki meggyőz, de az nem azt jelenti, hogy a másikat is meg tudja győzni. Majd ha az igazi satoshi kilép a nyilvánosság elé.....de ki is az??? Bárki!
Ráugrottál a hülyeségre..Ami kemény, hogy duplázta az árfolyamát a bsv egy ekkora kamura. És még mindig tartja nagyjából. Ennyire hülye a piac? Durva. Kb. ezt bárki beregizhette volna és semmire se jogosít fel, szóval ez a nagy semmi, ahogy olvastam róla..
Nem hiszem, hogy ne lenne rá igény. Pl. bányászok egy bull során simán dönthetnek úgy, hogy inkább ülnek a coinon, a rezsit meg olcsó hitelből fizetik addig.
Bedönteni nem lehet mert ha belépsz a platformra láthatod, hogy csak eladói könyv van.. Most nem is foglalkozok vele.. Lehet évek kellenek mire befog érni a dolog.. Vagy az is benne van, hogy teljes érdektelenségbe fullad az egész crypto hitelezés...
Sztem sokra. Ha jól tudom a market capja kb. 40 milla most dollárban, a gyengébb szolgáltatást nyújtó konkurenciája pedig 200. Bár az is igaz, hogy mindent btcben kell számolni.
Amikor az ether 100 dollár volt februárban akkor lehetett venni 0.002 dollárért Inlockot egy rövid ideig... Van belőle egy jó kis kupac, meglátjuk mire lesz elég :D
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046