Topiknyitó: Portfolio 2013. 08. 21. 06:20

Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?  

Ugrás a cikkhez
A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2019. 05. 27. 13:14
Előzmény: #8739  Törölt felhasználó
Tévedsz, mert teljességgel kizárt, hogy egy szabályozatlan piacon visszaélések történjenek, hiszen a linked alapján ilyesmi a szabályozott piacon is kizárt...:))))... a bitcoint valójában a lelkes kisemberek és háziasszonyok zsákolják kereslet/kínálat alapján a tether segítségével, mert meg vannak győződve róla, hogy rövidesen úgyis elsöpri a pénzügyi rendszert.

:))
Törölt felhasználó 2019. 05. 27. 13:03
Előzmény: #8738  Törölt felhasználó

Ez nem beakadt lemez, hanem ez történik. Érted!? történik valami! Ha nem szólok, észre sem veszitek a nagy történésket.
A coinbárók eldöntötték, hogy hétvégén pumpálnak egyet, múltkor is sikeres volt és fenn ragadt az árfolyam.
Persze magyarázhatnám a nagy bitcoin vágyat a törökök vagyon kimentési akciójával is, de nekik nem BTC kell csak szállítóeszköz. Dollárra vágynak igazán.
Mi lenne, ha megvizsgálnák az árfolyammanipulációt a garázstőzsdéken? Ehhez hasonlóan: https://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/megpiszkalhattak-az-arfolyamokat-itt-az-ujabb-bankbotrany.325601.html
Törölt felhasználó 2019. 05. 27. 09:48
Előzmény: #8736  Törölt felhasználó
Félreértesz, csak a semmitmondó hszodra reagáltam, téged minősítettelek nem a piacot. A szokásos túrót leírtad 100 adjára is, most meg már látom fentebb a szokásos tetherezést is. Beakadt a lemez nálad nem kicsit.
Törölt felhasználó 2019. 05. 27. 07:57

Jól látom, hogy a tetherből újra varázsoltak 200 millió darabot? Már 3 milliárd feletti mennyiséggel tudnak huncutkodni, nagy szükség is van rá, mert ebben az őrült forgásban még elkopik.
Van már valami magyarázat a vasárnapi rakétázásra? Mert rossznak tűnő hír van egy kosárral de egy ujjamon meg tudnám számolni a jó hírek számát.
Törölt felhasználó 2019. 05. 27. 02:43
Előzmény: #8735  Törölt felhasználó
Ez egy találó magyarázat, köszönöm! Pontosan ráillik a kriptopiacra. Ilyen szinten lehet kezelni.
Törölt felhasználó 2019. 05. 26. 22:45
Előzmény: #8734  Törölt felhasználó
Blablabla, blaabla.
Törölt felhasználó 2019. 05. 26. 22:22

Szép kis vágta indult fél óra alatt. 8 ezerről 8733-ig. Valaki biztosan meglátta benne  a jövő pénzét, így hírtelen.
Nagyon hiteles. Még egy órával ezelőtt megelégedtek 8000rel. Vagy jött valami hír, így vasárnap? Ja kicsit arréb már hétfő van, indul a munkanap. :-)
Csak azért szóltam hozzá, hogy ne csak az EP választások legyenek a címlapon.
Törölt felhasználó 2019. 05. 25. 20:36
Előzmény: #8732  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 19:52
Előzmény: #8731  Törölt felhasználó
Tűzközelben lehetett, de nekem mindegy is, akit ennyiszer hazugságon kapnak, az nálam leírja magát. Simán lehet, hogy egy csapat csinálta a btct, bár ha jól tudom maga a kód nem egy bonyolult és hosszú valami. Ha már mondani kell valakit akkor Nick Szabot mondanám, hozzá jobban illik a btc, nekem és sokaknál másoknál is ő a gyanús. 😀
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 19:43
Előzmény: #8729  Törölt felhasználó
Bitcoin es blockchain nem egyetlen ember muve....hanem folyamatos fejlesztesek, technologiak folyamatos fejlodese amit kulonbozo programozok az idovel egyre jobban tokeletesitettek....
Aki ismeri C.S. Wright eletet ill. munkait az azert tisztaban van azzal hogy elegge ebben a temakorben tevekenykedett mar joval korabban is (nem egyedul hanem cegeivel es csapataval)...
Nyilvan nem veletlenul kerult bevezetesre a BTC, a white paper ugy ahogy...(hiszen a decentrelizaltsag) nem csak a BTC-re es blockchainre kell hogy igaz legyen hanem az alkotokra is ha a projectet hosszabb tavon szeretnenk biztositani...
Nem allitom hogy o satoshi, en azt allitom hogy tobb mint 50% eselye van annak hogy o is reszt vett a projektben ill. hogy a kozosseg alul becsuli az o munkassagat ebben az ugyben...
az pedig egeszen mas kerdes hogy en vagy mas milyen szemelyes velemenyel vagyunk a megmozdulasairol...
(a legutobbi megmozdulasa nekem se tetszett) ez viszont nem valtoztat a tenyeken...
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 16:52
Előzmény: #8719  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 16:00
Előzmény: #8727  Törölt felhasználó
Akkor ez róka fogta csuka. :) Mondjuk továbbra is kétlem, hogy az igazi egy ilyen görcsember lenne, sztem sose tudjuk meg.
festina88 2019. 05. 23. 13:14
Előzmény: #8727  Törölt felhasználó

Ha egyertelmuen bizonyitja, hogy mely blockokkal es mennyi BTC-vel rendelkezik akkor nem csak az ado hivatal de meg sok mas legalis es illegalis szervezet tamadhatja....
hát az illegálisok így is fognak próbálkozni szerintem...
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 12:57
Előzmény: #8726  Törölt felhasználó
Szerintem felre erted a helyzetet.
C.S Wright-nak menekulnie kellett au-bol; mert az ausztral ado hivatal tobb szaz millios adot kovetelne tole...
(amikor az ugy tortent, meg kevesbe volt szabalyozva hogy hogyan is kell adot fizetni a kryptokra)...
magyarul attol fuggetlenul hogy realizaltal (ertekesitettel kryptot) az adohivatal kovetelhette hogy a "lebego profitod utan fizess adot"....
Ha egyertelmuen bizonyitja, hogy mely blockokkal es mennyi BTC-vel rendelkezik akkor nem csak az ado hivatal de meg sok mas legalis es illegalis szervezet tamadhatja....
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 12:24
Előzmény: #8724  Törölt felhasználó
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha ő lenne az, akkor mi szüksége lenne arra, hülyét csináljon magából azzal, hogy valótlanságokat állít amit pillanatok alatt tudnak megcáfolni? Elég lenne 1 azaz 1 darab btct elmozgatnia egy publikus saját címre. Senki nem kételkedne. Ehelyett izzadságszagúan hazugságokba fut bele. Mondjuk nagy businesst tol a csávó meg kell hagyni. Beregeisztrált oda ahova mindenki betud és már duplázta is a coonjai árát. Zseniális. Lehet több célja nincs is vele, csak eljátszani ezt párszor.
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 02:49
Előzmény: #8723  mereszZenesz
Bocs pontositanek az egyik krypto kereskedesi feluleten van minimalis; mivel itt jova irtak a BCH es BSV forkokbol keletkezo coinokat; de ennek erteke nehany szazezer ft.
Talan ezen a feluleten meg valtani is tudnek;de nem tudom kiutalni sajat walletbe.
Trezor pedig nem ismeri el egyelore.
Törölt felhasználó 2019. 05. 23. 02:42
Előzmény: #8723  mereszZenesz
Nincs; mivel nem lehet kereskedni.
Mit erek 1 olyan kryptoval amit massal nem tudok elcserelni vagy kereskedni.
Egyebkent kerestem penzt a BSV-vel;de sajnos a profit nagy reszet vitte a korulotte levo kalamajka.
Egyebkent a jelenlegi BTC ar mellett a BSV-nek valahol 300$ folott kellene lennie; ha BCH-hoz hasonlitod akkor 400$ korul.
Ha pedig a korabbi elgondolasom igaznak bizonyul akkor a BSV a kovetkezo 6-10 evben akar 2000-5000$-os arfolyamot is elerhet.
En meg mindig tobb mint 50%-os eselyt adok annak hogy C.S Wright satoshi...(es elnezest azoktol akiket ezzel megbantok)....
Ha pedig o az akkor erdekes lesz vegig nezni hogy a BTC kepes lesz-e ezen felul kerekedni ill. az uzleti, penzugyi erdekek kepesek lesznek az egok ele sorakozni...
(elmeletileg satoshi-nak nem lenne erdeke a BTC ertekenek csokkentese; hiszen rendelkezik jelentos %-al)...gyakorlatilag a BCH tuljdontol erdemes eloszor megvalni...es csak aztan a BTC-tol amikor a BSV/BTC arfolyama mar jelentosen megkozelitette egymast...
Rengeteg dolog zajlik a kryptoknal (peldaul a kraken rv ajanlata kisbefektetok reszere)....
Talan regebben meg arrol is irtam hogy lehet hogy a Bitcoin ugy lesz 100k; hogy BTC 60k BSV 30K es BCH 10k ill. ezek valamilyen kombinacioja....mar nem emlekszem pontosan az aranyokra...
Az is erdekes lehet majd ha a krypto tozsdek ujra vissza vezetik a BSV-t.
mereszZenesz 2019. 05. 22. 22:53
Előzmény: #8721  Törölt felhasználó
BSV-d megvan még ?? :)
mereszZenesz 2019. 05. 22. 22:45
Előzmény: #8720  1ember
Valamiből nekik is meg kell élni ;)
Törölt felhasználó 2019. 05. 22. 22:40
Revolut eltorli a penzugyi rendszert; vagy meg se; talan majd holnap esetleg majd egyszer majd valamikor...addig is akinek kedve tartja fizethet havi dijat...
;0000000000000
;))))))))))))))))))))))))
https://postimg.cc/p91rJZ2j
https://postimg.cc/tZpbPn66
Majdnem mukodott 20 masodpercig...
ezt a hatalmas lehetoseget meghagyom masoknak....

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek