Reméljük is. Sok energiát fektettél be, ide. (Melletted voltunk!!!!!) Nincs más vágyam/ vágyunk:törjünk ki, de agresszívan! Ez már nem TA, Funda igény! Psycho, a javából. Joccakát, jó pihit! ☺📈☺
Igen, majd a Concorde ez így eldönti. Eredmény csodás, az nem vitás, és felülmúlja a várakozásokat. Életbizti díjbevétel csökkenés árnyalja a képet picit.
Jól értelmezed, csak felszoroztam simán, becslés volt, nagyságrend. Igaz, hogy a Q4 a legerősebb, de mitől? Elsősorban az életbiztosításoktól. Az életbiztosításból befolyó bevétel pedig 15%-kal csökkent, ha ez tovább csökken nem lesz olyan erős a Q4. Vagyonnál arányosabb, már eloszlanak az évfordulók, nincs az mint régen, amikor a legtöbb biztosításnak 01.01 volt az évfordulója. Károkban pedig a nyár szokott lenni a legerősebb az időjárás miatt, amik a 2-3 hónapos kárrendezés miatt pont Q4-re fognak esni náluk, szóval nem lineáris, de nem is annyira biztos az ütős Q4 sem eredményben.
Ne a tavalyi szamokat nezd ott egyszeri tetelek voltak.Vago Atesz erre az evre 1.6mrd netto eredmenyt var,errol pont tegnap irtam szerintem. A mai eredmeny ismerteben szerintem 1.8-2mrd koruli eves netto eredmeny elerheto ami nagyon szep novekedes lenne. Valoszinuleg a Concorde hamarosan ki fog jonni egy elemzessel.
Ez eddig elég jó. Kérdés, hogy felengedik-e, mert akkor a Konzumnak is mennie kéne, de mindkettő modi alatt van. Józan ésszel ezt sem fogják hagyni, de majd kiderül.
CIGPANNONIA kitartók