Akkor egyetértünk, ezen az srv-n felül annyi pozitív hír+feltételezés van a CIG körül, h teszek a diverzifikációra, az ingatlanokon túl részemről csak a CIG a magyar tőzsdén, 370-ig én is tovább fogom csipkedni, bár van már elég...
Egy kérdés! A charton, van bárhol is 200 óta rés? Nem azért kérdezem, mert lefele várom, ne gondoljátok ezt kérlek, csak kérdezem.Ez fekete vagy fehér kérdés.
Nem vettem, mert nem voltam gépközelben. Meg nagyon félek nehogy megvádoljanak piac befolyásolással. 😊😊 Amúgy sincs miből, ülök a jomagyarminuszospapirjaimba😊. Amugy nem vagyok broker sajnos, csak egy amatőr, de igyekszem tanulni. Ott1 be is bentragadtam rendesen 12k val.. durva tanulópénz van kilátásban...
Szerintem ők álltak bent alacsonyabb szinteken 10k vételekkel az elmúlt hetekben, ki is lettek tömve a remegők által, összejött a 100k majd átadták, szóval most megint gyűjtögetniük kell
Emlékezzünk csak vissza tavaly hogyan is zajlott az saját részvény vásárlás az ALKUSZ részéről. Valaki folyamatosan vette piacin minél alacsonyabb áron, meg ahogy sikerült, majd egyben magasabb árfolyamon, tehát némi jutalékért cserébe átadta a valódi vevőnek/megbízónak. Miért lenne ez idén másként, a héten volt egy 100k pakk átadás illik is a képbe. Plusz magyarázza ezt a szerencsétlenkedést amit ma próbálnak. Lassan úgyis elfogadják, h mennyiség lényegesen magasabb árfolyamon lesz csak szvsz
Mindenáron le akarják szorítani az árfolyamot, kivették a 25k eladást is szerintem annak is ez volt a célja, hátha beáll valaki alá nagyobb mennyiséggel.
CIGPANNONIA kitartók