..én már gondolkodom,de csak ha 23000-as rést betöltené...de most minden annyira negatív lett, hogy nem biztos hogy megállunk ott....
...nem lepődnék meg,ha bux meg emelkedne...mivel mindenki esést vár...eljátszották már ezt párszor...
a bux már nyitóban 22 k alá kerül,nehéz lesz visszamásznia...napközben lehet egy felpatt...de délután újra lefelé...
..azért a portfólió negatí híreket nem nagyon hoz le...a tegnap estiekkből eddig semmit...
Azért most, hogy a futikat megint rendesen beverték, kíváncsi leszek, hogy emelkednek nálunk, de már sokszor volt példa, hogy a bux tudott teljesen ellentétesen menni, szóval akár most is lehet.
az utolsó le hullám m10-en macd divergenciával végződött ( 360 körüli vétellel lehet majd egy kicsit keresni szerintem).... jöhet egy kicsi fel, ami az usát elnézve most nevetségesnek tűnhet (:D) de ugye ez nem usa hanem m.o.!
..hát usa segített benne...
nézd 24 k.ról adtam bele, 22750-nél volt az utolsó 5 konti......szeretném minnél nagyobb nyerővel zárni...de a rés 22300-nél már elgondolkodtató...onan pattani fog...ha csak usa nem zakózik tovább...de holnap eldöntöm zárok...vagy viszem tovább...amúgy szerintem nem lesz éles fordulat,,,a következő longik lesz szép kis oldalazás...mert hát a shortokat zárni kell...
..ha ők holnap tovább esnek...nálunk az ünnepek miatt is,délután ámokfutás lesz...most valahogy van türelmem kiülni végre a shortjaimat..s nem zárni 10 kontinként, ahogy esik...hanem majd egyszerre...ha fordul....de hol van még az...molal az élen holnap tovább le...usában nagyon megszórták a szektort...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?