..minő véletlen én is előtte tervezem...már ki is szórtam a megbizásaimat...szép kis 10-20 -as packokban...remélem lesz aki elad ott nekem....ha pedig szerdán is negatív a kép..akkor újra beleadok... hagy szóljon....
Ettől tartok én is.
Remélem azért még reggel meglesz a rés 22300-nál, na ott zárnék, mert nagyon hosszú lesz még szerdáig...
ha jól emlékszem 22690 alatt volt a múltkori alj.
én nem egy 2 napos chartot nézegetek, mint te... Esett a piac, aztán máris 2x rááélveztek a monitorra... Tudod realitás, vannak korrekciók! de lehet ez neked újdonság...
miért, ki mondta, hogy a célárat egy nap alatt éri el?! :PP most komolyan szövegértelmezésből is ilyen gyenge vagy?!
türelem, tornaterem.. akár visszatesztelheti a letörési szintet is.. no problem.. az irány már eldöntött, közbenső alhullámok amit érdemes akár longra meglovagolni, lehetnek.. szerinted ott sem dt-zik senki?!
Holnap még nyithat réssel le 5320-ig otp még belefér simán, onnan szépen felvánszorgás következhet valóban, de korai még 24k buxban gondolkodni, akár vegetálhat is itt vagy eshet tovább míg az amúgy igen csak megnyirbált richter egis páros mehet felfelé!:)
Törölt felhasználó2011. 03. 10. 17:43
Elvileg megvolt a forduló. Otiban megjött az 5. lehullámocska, buxban pedig a 7. kis ficak, a reggeli várakozások szerint. Innen remélem már csak fefelé vezet az út, legalább az eddigi csúcsig. link
Ehhez oti már nem mehet lejjebb egy fillérrel sem!
Snpben lehet, h nem 3szög alakult, hanem ugyanaz az alakzat lett, mint buxban, és akkor megint ezredszerre is minket követ a világ :D! Persze indikátorok szempontjából borzasztó szarul áll az snp, de bizakodjunk.
Daxlinak is nagyon korrektívnek tűnik az esése.
..a hajó még csak most indult el....messze még a kikötő, hogy forduljon...
....egyre több negatív hír fog jönni...leminősítésekkel tetőzve...közel keletről nem is beszélve...holnap a szaudiaknál is kötőrhet a balhé....na akkor lesz itt kapkodás....
.....rihterrel tartják még a buxot 22 k..felett...de záróra neki is kampec...
Két hete csak olajjal foglalkozom, szépen hozott a konyhára. Már tegnap-tegnapelőtt látszott a tetőzés, és vártam a durva lefordulást. Meg is jött, annyi szépséghibával, hogy ma volt az egyetlen nap amikor egész nap nem tudtam gépnél lenni. Sírni tudnék, hogy nélkülem ment el a hajó :(
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?