Esetleg idézhetnél tőlem egy aljas hsz-t!
Ne add fel,ha egy óra alatt sem találsz!
Persze gondolom még 300 -ról van az aranyad is,azért nem zavar egy 30 dodós esés!
beteg vagy:DDDD
El ne felejtsd majd a shortodat nyerőben zárni, mert tudod, 5*80 pipet te minden nap meg tudsz játszani:) Keresd a tetőket, csak nehopgy majd hirtelen seggre vágódj Bigmájsztör.hihi:)
Arra is megvannak a megfelelő technikák.
Csak vannak páran,akik azt feltételezik,hogy aki shortol,az mindig csak shortol.
Időtáv?Na persze,3 évesen meg csak oldalazás van!))
óriási korrekció, mindjárt össze is csokizom magam!!
"De estleg elmondhatnád,hogy az utóbbi időszakban mennyit is kerestél azzal,hogy longolod a hatit!
Sőt,gondolom az sem zavar,ha már állítólag aranyban és ezüstben utazol,hogy ott is jelentős korrekció mutatkozott."
ha olvastad miben utazom, akkor az 1. kérdést kár is volt feltenned...
Most jöhet a köv kérdésed, hogy akkor mit keresek itt?
válaszom egyszerű: közöd? Ott vagyok, ahol akarok, annak szólok be akinek akarok, értem?
Bár ezt a kérdés sztem itt sokaktól meg lehetne kérdezni.
Skacok. Hatiról van szó, meg tőkeáttételes kereskedésről, így a kereskedési időtáv is csak igen rövid lehet, mert tőkeáttéttel nem lehet kiülni egy pozit. Beledöglesz.
Lehet, hogy kellően nagy időtávon még long a trend, de ez itt szerintem senkit nem érdekel. A lényeg, hogy rövid távon jó irányba álljunk és ez most a lefelé...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?