Hullám szempontból ez a mostani még nem lehetne az összeomlás, kellene még bele új csúcs. Ha az bent lesz, az már potenciálisan a 0903tól indult medveralli vége lehet, de még marad egyetlen lehetőség: csak egy 3-as pont jelölődik majd ki általa és egy nagyobb esés után még mindig lesz új csúcs. Reméljük az már nem fog bekövetkezni.
Nem akarom kommentelni nagyon az ábrát, csak annyit, h ahol minor 1-et írt a gyerek, lehet az a korrekció vége, és lehet, h csak onnan indult az emelkedés (hullám szempontból), ill. lehet, h tényleg a júliusi alj volt az alj, de csak egy 7 hullámos emlekedéssel válik teljessé ez az ág, és nem 9-el. link
hati nullán bux pluszban valaki ezt írta oti topikban és milyen igaz:
A bux ban 100 évig is tanulhatsz realitást nincs benne. Bármikor eshet emelkedhet 2-3% ot a semmirre, talán az egyetlen felfedezhető tendencia benne h mindig az ellenkezőjét csinálja amit a világ összes többi tőzsdéje.
USA-n sok minden függ, de ha a republikánusok bepörögnek, akkor lőttek a további FED-es pénzeknek és komoly korrekció kezdődhet! Igazából kell is, hisz ha úgy nézzük véleményem szerint befejeződött a 2009 március óta tartó korrekciós szakasz, én 950-re várom SnP-t otit 3900 köré hosszabb távon!:)
ok, nem kezdem, meg hát ez ugye nem az oti topik.... csak általában ilyen negatív hangulatban (és persze fordítva is igaz) sok kollégában rosszallást vált ki ha ellenkező irányról beszélünk....
eros otp, mol bazi erős, sejtem is miért, kb világpánik van és nem bírnak esni, az oti pl napok óta 1 pontonként esik, itt valami a béten van a háttérbe valószínű több dolog együttálása, de h mini világpánikban a bux majdnem pluszban ez jelent valamit sztem
..s ez az egész egy kisforgalmú manipula felrántás volt semmi egyébb...pár short stoppot kiütöttek ennyi...legalább lekereskedtem a nyitó rést...és még bővíthettem is 22800-ról...
..na léptem...
persze az irány mindíg adott, csak az időtávon van a hangsúly, de szerintem a nyitórés (mármint a tegnapi záró és a mai nyitó közötti dolog, ami ugye igazából nem is rés) betöltődni látszik
ooooppps!!!! most látom otika is csinálja a dolgát :DDDDD
..a bux és hati max betöltheti a nyitórést többet nem várok...macd nálam eladásin...de mindegy honnan nyitok..mert nyitok...még az irány egyenlőre lefelé....az én meglátásom szerint...
Azért tegyük hozzá, hogy ez nem "várt" dolog volt, hanem egy utolsó lehetőség.
Úgy látszik a befektetőknek kellett még egy tüskécske (egy legutolsó kis 5. hullám), h megnyugodjanak, és fordíthassanak a trenden.
De otira nagyon haragszom, mert 5328 lehetett volna a legeslegalja, ezzel nagyon pofátlanok voltak most a kisbüfik, dehát ez van amikor beparáznak :D. Így viszont belekarcoltunk a decemberi feltételezett 1-es hullámba, ami nem jó.
Innen már tényleg csak felfelé szabad menni, h megálljon az elképzelés. Reméljük usa nem játsza el az összeomlást: link
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?