Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, saját blogon.. Nem a menj az anyádba fórumon
Törölt felhasználó2024. 04. 16. 18:55
"A lehetséges tető célárazása jelen helyzetben nehéz, a long indikátor-konfiguráció következő szintje 67421" - buxelliott 04.04 Így is lehet csinálni, célárat mondani, rajzot kitenni.
Van egy alakzat, ahhoz tartozik egy célár. Ez lenne a szakmai... volt itt már tavaly augusztusban ék az OTP-nél, emelkedett még 500-at, majd esett 200 pontot (utána meg elszállt) és jó ha örömtüzek nem gyúltak, hogy ott volt az "ék" megbocsáss, de az ilyen rajzok olyan Blikk jellegűek, utólag meg bármit bele lehet látni a piac alakulásának függvényében Sokan értik mire gondolok, ha nem akarod, akkor pedig nem fogod, értjük ezt is!
Nem kritizálom a rajzot, mivel meg se nézem soha. Mit kritizáljak rajta?
Elég érthető?
Maga a ta elemzés. legyen az bármilyen, NEM érdekel. Kritizálom igen! Lenézem.
Magát chartot persze nézem, de nem ta alapján.
Fogadd el! akkor is ha nem érted.
Én az admin döntését nem bírálom, hogy Ő is kéri, ne bírálja más felül az én döntésem. Sokat nem akarok ezügyben beszélgetni, mert történések vannak. Bpali korrekten belátta, sajnálta Prompt kitiltását. Ez van. Én elfogadom moderátor döntését, egyaltalán nem bírálom. Mindenki azt csinál, amit akar. Én tudom mi volt a magam történet, más is tudja az Ővét. Ennyi
Ahogy korábban is írtam flood és trollkodás. Egyébként azért az is elég sokat elárul az emberről, ha olyanokat ír magáról, h ez a szakterülete (jelenlegi izraeli kérdés) és neki az izraeli hadseregből súgják az infókat, majd belinkel egy R.C. Castle youtube videót állítása igazolására. Egyébként gondolod, h ok nélkül törli az admin egymás után az újabb és újabb profiljait? Az indokokat, amik miatt törölték te is és mindenki más is láthatja, vissza nézheti. Ha viszont ezekkel az admin indokolásokkal nem értesz egyet, arra inkább már nem írnék semmit.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!