Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amúgy ezért kár válaszolnom kérdésre. Válaszolok kérésre, ne legyek bunkó. Erre jön azon írás elemzése is. Mindenből sz@rul jön ki az ember, bár mit ír. Ha azt mondom A, akkor miért nem B, ha azt írom B. akkor miért nem A. Megszokott ez itt
Negatív folyamatoknak nem őrülök. - a negatív folyamatok nem foglalkoznak avval Te minek örülsz Forimt erő előnyös nekem. - a forint trendszerű, szükségszerű, erő fitogtatása átmeneti Bux 48% emelkedés 1évre short érett. - szerinted má vagy 8-10 hónapja érett, az index nem foglalkozik a Te vagy bárki véleményével, az index a "nagyközösség" akartának irányát nézi, amerre a pénz megy arra megy az index, a pénz meg arra megy, ahol profitot tud termelni a "KOGNITÍV TORZÍTÁS" fogalmán gondolkodj el, mert a sikeres befektető, spekuláns edzett egészséges önképpel kell hogy rendelkezzen, rugalmasnak kompromisszumképesnek kell lenni aki nem képes változni, azt eltapossa a tőzsde (JOGOSAN!!!)
Negatív folyamatoknak nem őrülök. Forimt erő előnyös nekem. Bux 48% emelkedés 1évre short érett. Ennyi a gondolatom hozzá. Ahogy 50%os HUF erősödés 1évre neked is korrekció érett lenne.
KIcsit vicces ez a kognitív disszonancia tőled azok után, hogy ezerrel szurkolsz a magyar tőzsde esésének és örömmel belinkeled azokat a negatív kicsengésű híreket, amik emlegetését az állampapír oldalon meg rendszerint "őrjöngésnek" titulálod. Én speciel már nem játszok az EUR/HUF párral, de miért ne lehetne a forintgyengülésre fogadni (ami mellesleg trendszerű és egy bizonyos határig politikailag is szükségszerű)?
Amúgy nem tudim mit lehet örülni 500forintos euronak. Nekem beteg elmére vall saját devizánk ellen fogadni, és annak drukkolni minél drágábban kapjunk termékeket kint, nyaralást, utazást
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!