Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem tudom milyen ATHról beszélsz akoznál is. Szerintem nem sokat értesz a tőzsdéhez. Ezen a folyamatos ATH szövegen kívül semmi mást nem tudsz. Én belátom rámcáfolt eddig a piac, de még nem buktam rajta, mindig bejött minden a tőzsdei pozikban összeségében, még ha tévedek is ideiglenesen. Pozi megvan. Bux már 300pont le. Milyen CSŐD? Amúgy. Macika vagy? Szerintem igen. Ő sem ért hozzá és mindig csődözik
Azt mindenki maga dönti el. :) Okososabbnak histem mafam a piacnál, piac rácáfol megint. Én belátom, hogy nem értek tőzsdéhez. Szerencsére Állampapír pént 120ad része van csak bent hatira
Azt már lezártam ott. 70150 az also, 71400 a felső. Én belátom rosszmak tűnik, a piac mindig rácáfol, de olyan pici a tétem még hogy év végéig ráérek és +10.000pontig is kibirja most a pozi, ha nem rakok be tobb pénzt fedezetként. Óvatosan nyomkodom rá. Ha lesz esés, akkor maradék fedezet megy ra, es uj forras jon be
Elkezdtem figyelni a short lehetőségeket, de ezzel a lassú emelkedéssel úgy főzik meg a shortosokat, mint a békát szokták, mire észreveszik, hogy melegszik a helyzet, megfőttek! OTP longot még tartom.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!