Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Az alsó- és középosztály is le fog csúszni a következő években. Az előbbi a mélyszegénységbe, az utóbbi a visszafogott, tisztes szegénységbe. Kivételek lehetnek a középosztályban akik elég ügyesek lehetnek kivédeni ezt. Pl jó pénzügyi befektetésekkel, rezscsokkento gyorsan megterulo beruhazásokkal stb.
Én egyre inkább azt gondolom, hogy ez egy jól felépített figyelem elterelés, a show része. Mindenki ezzel foglalkozik, ország világ. Miközben lenne fontosabb! Az várható volt, hogy végül kiderül, Viktor nem fajgyűlölő. Én nem is számítottam másra. Sőt, aki ezzel merné vádolni, a szent vezért, az egy aljas nemzetáruló. Ez a csavar azonban segítette fenntartani ennek az ügynek figyelmét, és el is húzta egy kicsit az érdeklődés időtartamát.
Ebből is látszik, hogy igaza van ismét a Fideszeseknek: egy "szardarab"nak nevezték a napokban, hiszen közülük való. Pedig egy pillanatra azt hittem h újra gerincet növesztett.
Nekem a cégnél nem mindegy. Van ca 50.000 km éves futásteljesítmény. Piaci árral -50.000 ft havonta, plusz a piaci áras gáz, villány még -70-100.000 ft. Ezek így külön nem akkora számok, de ha sok ilyen tétel van, akkor azért lassan egy havi fizetés összejön. Meg még a saját évi kb 10.000 km-m, meg a saját gázszámlám. :D Még ki tudom perkálni, na de álljunk már meg, mert ilyen tendenciával ki tudja meddig...amúgy elképzelhető h a továbbiakban pl csak a lakosságnak lesz elérhető a hatósági áras üzemanyag. Sztem ez is egy opció...de akkor meg úgyis kifizetjük minden másban...áhh :DD
Backtest és ami mögötte van