Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Hát sracok, szégyen vagy sem, de én biza majd minden nap főzöm a csirkefarhátat a cicáimnak. Lett öt apró, meg van három nagy.....egy zacskó táp meg 200-250ft 10dkg Egyszerűen nem tudom megvenni. 14-16 db fogyna belőle naponta. Eddig megvettem, 100-150ft-ig. De elhatároztam, hogy 2000-2500ft/kg áron, én ugyan meg nem veszem és nem tömöm a zsebét a gyártónak! ------ Hétvégére lemegyek a nagy messzire, befejezi a vizes a belső fürdőt. Ha kész lesz, rakok fel képet! Nagyon várom :))
Idén iszonyat nagy infláció lesz, alapkamat az egekben lesz, nulla mozgástere van az országnak a megszorításokon kívül, jövőre recesszió, hatalmas munkanélküliség. De a lényeg hogy csapataink harcban állnak, így eu pénzt se kapunk. Totál fejreállás lesz ebből így. Kíváncsi vagyok h a proliknak mikor esik majd le h rossz lóra tettek áprilisban.
Igen. Nekem is havi -50 ezer lesz az üzemanyag elengedése + közvetett hatás, mert minden IS emelkedni fog ezáltal. + rezsi + élelmiszer. Kurva nagy nyomor lesz itt
Backtest és ami mögötte van