Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ezt pedzegettem a het elejen, hogy erosen megrendezett szaga van…eltem a gyanuperrel, hogy nincs vege. Komplett csere volt, A-tol Z-ig, iszaplevalaszto, puffertartaly, mindennel, szurostol-borostul!
Kategória lesz a fogyasztás különbség csak a vissztero ag legyen minel huvosebb. Akkor kondenzal. Varunk ha gond. A kondi kazant szurokkel vedd nagyon erzekenyek. Nekem 8 ev itan szurovel is feladta. Fel ev volt a csere levezenylese nekem is.
Nekem meg nincs szabad kéményem, így még érdekesebb a játék. :D De sebaj. Vágok a falra egy lyukat aztán ott kivezetem a régi jancsi kályhát. Végülis már nagyapámék is a mellett melegedtek a '30-as években. Romantikus lesz ahogy ropog a tűz és a pislákoló gyertyafénynél írom a levelet a tekintetes vármegyének, mint 1850-ben. :D
Engem a 3 evvel ezelotti hazvasarlas lenullazott, ha akartam volna sem tudtam volna ily modon belenyulni. Tavaly a turbo kazan megadta magat, ezt csereltem kondira, kivancsian varom a fogyasztas kulonbozetet. A kazanhoz at kell alakitani a nappalit, mert ott van szabad kemenyem, az sem egy setagalopp…majd megyunk hozzatok telen:)
van kandallóm, kondi kazánom ló..z fogyasztással, elektromos fűtés garmadám párhuzamosan, napelem, inverteres klíma minden szekcióban, ja és nem most, hanem pár éve. ja hogy készültem.
nem ám szigetelés program...nyílászáró program, kányha bameg, ez illik a főispánság sorába, ám lássunk a sorok közé, kányha=minimun fűtés=félelem generálás. lóf...z lkesz itt nem kályha a laminált padlón. akinek volt kályhája annak már van.
Azert van baj… Evekig azt hallgattuk, hogy korszeru, kondenzacios gazkazan - ki is csereltem - most meg tuzifa program…komolyan mondom, az eszem megall ezektol! Tenyleg vennem kell a nappaliba egy kandallot:(
Backtest és ami mögötte van