Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Füge! Irtó szép idén. Meg az akác, itt van a lila, meg a fehér is. A magyal is őshonos és a rózsák szeretik az itteni talajt még nagyon. Híres rózsa kertészetek voltak anno. . Hmmm, amit tudok is adni, olyan szőllő ami ellánál mindennek!. Sose permetezem. Még a fára is felfutott, ott kapaszkodik, nagyon vadregényes. Teljesen finom étkezési fajta. Ez fehér, vidéken van kék ugyanilyen igénytelen.
Azt viselem nehezen, hogy nem akar ez a kib*ott gazdasági lufi szétrobbanni alatta. Egyszerűen hihetetlen, hogy meddig húzza. Már tízszeresen meg kellett volna adni magát. Hiába már a nagytőke sem csillog egykori fényében, amikor 1 hét alatt robbantottak szét pénzügyi lufikat.
Volt mar ilyen, 100 eve a festo gyereket sem vettek komolyan, aztan az eletmuvet mar ismerjuk. Egyetlen fek van, azt EU-nak hivjak…viszont a penzt es hatalmat mindennel jobban szereti, nem egy konnyu helyzet, mint jovokep.
erdekes orgona szinte kiirthatalan irok párat lila akác futtatva nagyon szép , szederfa méretre ebböl többfajta van , ha tényleg termöre fordul akkor bokáig gázolás , dio vagy bejon vagy nem ennek elég sok a kártevoje , termés nem biztos hogy fogyasztható lesz , de cserébe alatta nem nagyon nö meg semmi
Anno nekem is kiment egy gyonyoru bokor. Azota nem probalkozom vele, van most egy ismeretlen kartevom kivitt mar tobb mint 10 erosebb novenyt cserko tujak, borbolyak, orgona. Mar nem kuzdok ellene. Erthetetlen. Ejjel azon gondolkdotam h lassan delebbi novenyeket kellene ultetni
Lényegében egy törpe mussolinire emlékeztet minden megnyilvánulása. Szerintem az ő életrajzát tanulmányozza minden este. Sajnos a benzinkutas jelenetig még nem jutott el :)
Bele olvastam, sugárbsn lehet hányni minden szavàtól. Szépen megerősítette az eddigi írányt: usa-nak, eu-nak beszólogatás, oroszoknak tövig seggnyalás és az alternatív mese valóság további színezése. De úgy gondolom, hogy a magyarok menthetetlenek és erre van igény, simàn nyerne ebben a pillanatban is kèt harmaddal vagy lassan már három negyeddel.
https://telex.hu/belfold/2022/07/23/orban-viktor-tusvanyos Szuk 200 ev torok, kicsi Monarchia es vegezetul egy kos szovjet portya…gondolom abban a brutto 300 evben az itt tanyazo fiuk, onmegtartoztato eletet eltek, foleg a torokok, mint a kereszteny eszme zaszloshajoi…
A kaliforniai paprika palánta egy részét rossz helyre ültettem, ezek itt nem fognak teremni. Van értelme kísérletezni és átultetni vagy esélytelen már ilyenkor?
Backtest és ami mögötte van