Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ezt már nem lehet idegekkel bírni. Ott ülnek és mindenre mondják, hogy mem tudom. Emelje fel a seggét, aztán járjon utána...nonszensz...majd én is mindenhol mindenre azt mondom, hogy mem tudom, közben meg szépem mosolygok...
Igen, én konkrétan szégyellem magam, pedig nem szavaztam az elmúlt 3 szavazáson a fideszre, de 2010-ben igen. Felvállalom, annak ellenére, hogy óriási csalódás számomra, amit művelnek, és az is, hogy a mai napig hatalmon tudtak maradni. És ennek elindításában én is részt vettem, tevőlegesen, sajnos! És azért is szégyellem magam, hogy nem járok tüntetésekre. Pedig hányszor megfogadtam, hogy a következőn kiállok a többiekért, vagy mellettük, ahogy tetszik.
Sajnos el kell fogadni, hogy tehet erről mindegyik aranka, meg casual, meg stolz, meg az összes kukac is... így vagy úgy, de velünk együtt csinálták mindezt, akár támogattuk, akár tűrtük vagy éppen csak legyintettünk valamire...
érdekes a K.E.-i bérek évtizedek óta tartó differentsáltsága nem ütötte ki náluk a biztosítokot! :)) EU-ban! . https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220725/a-lengyelek-is-belealltak-a-gazfogyasztast-korlatozo-brusszeli-javaslatba-557991
A hazai hosszutávú államkotvény hozamok mintha enyhén visszaesnének. Valóban kezd csillapodni az infláció? Igaza lesz az mnb nek és jövőre már jóval alacsonyabb lesz?
Backtest és ami mögötte van