Topiknyitó: zolifiazoli 2021. 02. 18. 21:14

Backtest és ami mögötte van  

Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kukacponthu 2022. 07. 27. 13:10
Előzmény: #7057  stolz
Talan a 444-en volt egy tobb reszes, tenyfeltaro cikk egy pedofil paprol, akirol a Vatikanban is van akta. Ha rosszat tett, athelyeztek es igy tovabb, es igy tovabb…az aldozat felnottkent probalta szamon kerni, szinte meghurcoltak szerencsetlent.
Hivo embernek tartom magam, de az egyhazat, mint intezmenyt, a vilag legregebbi es egyben legjovedelmezobb MLM rendszerenek titulalom.
A gyomrom forog toluk, az ilyen parancsmisek csak a jeghegy csucsai sajnos.
casual 2022. 07. 27. 12:14
Előzmény: #7058  stolz
Na, ne menjenek, a legtutibb ötletek mindig ilyenkor születnek. Én arra gondolok, hogy pl. van ez a főispán, meg vármegye dolog. Történelmi ismereteim elég hiányosak, kellett egy kicsit olvasnom. Szóval a főispánt a király nevezte ki, a vármegyék élére, és tulajdonképpen a királyt képviselte, mint egy meghosszabbított kar, vagy száj, kinek melyik hasonlat jön be. :D

És itt jön a lényeg: akkor maradjunk valóban hűek a történelemhez, így a mi főispánjaink kinevezése egyelőre értelmetlen, tudniillik hiányzik a király a képletből. Na ugye... Legyen akkor király is!
stolz
stolz 2022. 07. 27. 12:03
Előzmény: #7055  casual
Én katolikus vagyok, de élesen elhatárolódok attól, amit művel az egyház. (van azért pár tisztességes, akiket természetesen elhallgattatnak, pl Beer Miklós) Én érzek szégyenérzetet, komolyan...hányinger keltő...a múltkori eset kapcsán is amikor orbán születésnapjára misét tartottak és osztie zoltán plébános elkezdte relativizálni a diktatúrát, meg hogy lehet azt jól is csinálni...azt hittem elhányom magam és hány meg hány ilyen eset van...közben meg a ner krémje vén hülyézi a pápát...undorító...
Clint
Clint 2022. 07. 27. 12:02
Előzmény: #7055  casual
A háttérhatalom dezinformációs zavarkeltésének a műve ez a lejáratás.
A szegedi stadion is a nép érdekében épült. Garacsi is a nép egyszerű szegény gyermeke.
A vezérről nem is beszélve!
Jó egészséget a főméltóságos döbrögi kormányzó úrnak!
casual 2022. 07. 27. 11:46
Előzmény: #7052  Clint
Mi az hogy, ahogy azt kell, az eredeti 3 milliárd helyett 14-ből, mertek nagyot álmodni. Na és kié a stadion? Nem ám a városé, hanem az egyházmegye... a püspök azt mondta, majd adományokból és TAO-ból fogják működtetni, Garancsinak elég volt megépíteni... na persze még a végén tettek rá újabb 3 milliárdot, gondolom a majdani háborús infláció okán...

A hívők meg persze imádkoznak a vezérért, akiről már persze a szószékről is elmondták, hogy csak rá szabad szavaznia katolikusnak embernek...
casual 2022. 07. 27. 11:38
Előzmény: #7051  stolz
Igen, már osztottam korábban. Ráadásul tudományegyetem, vagy mifene... Szóval régiós ellátási kötelezettséggel. 

De azóta már közölték, hogy fake news. :D Dehogy áll le, hisz a bent fekvő betegeket nem dobják utcára, csak újat nem fogadnak... Betegség miatt, nincs elég munkavállaló, biztos jelentkeztek határvadásznak, mert ugye itt ebben a régióban tömegek ostromolják, most már fegyveresen a határt... Totális agyrém az egész.

Olyan, mintha valami karikatúra lenne, önmaga paródiájába fordult a rendszer.
kukacponthu 2022. 07. 27. 10:59
Előzmény: #7052  Clint
Szent Gellert Forum, mar megvan!
Clint
Clint 2022. 07. 27. 10:39
Előzmény: #7051  stolz
Nyugtass meg, hogy legalább egy új stadion épült/ épül Szegeden is!
stolz
stolz 2022. 07. 27. 10:35
Előzmény: #7050  kukacponthu
Elképesztő, pedig Szeged nem kis város...
kukacponthu 2022. 07. 27. 10:35
Előzmény: #7048  stolz
Megerdemlik, ezt is, ertunk vannak!
Kozben meg Szegeden - megyeszekhely sic! - megszunik az urologiai ellatas…opciok Oroshaza, Pecs, Szolnok.
vaczak 2022. 07. 27. 10:28
Előzmény: #7035  emerald
 Számomra meg az az érthetetlen, ha valaki számára nem világos, hogy az orosz agresszió olyan kényszerhelyzetet és fenyegetést jelentett, amire más módon (közvetlen katonai beavatkozás nélkül) nem reagálhatott az EU. Az uniós politikusok nem naívak, nem megvezetettek, nem amerikai ügynökök, hanem egy olyan helyzetben, ahol csak szar és fájdalmas megoldások voltak, jól-rosszul, de léptek. 
Bocs a spamért, egy másik topicban ezt már leírtam, inkább csak bemásolom.
Ez egy véleménycikk, amely azért valóban erősen csúsztat számos ponton és próbál egyfajta önbeteljesítő narratívát felállítani arra, hogy "ha egyre többen mondják ezt, meg azt, akkor ez, meg az lesz". Természetesen erősödni fog az oroszoknak teendő engedmények irányába a nyomás, ahogy a nyugati közvélemény fárad és jönnek a gazdasági bajok. Ugyanakkor mutasson már fel valaki tényleges tárgyalási, megegyezési hajlandóságot az orosz oldalon, egyelőre pont ellenkező a helyzet, Lavrov legutóbb újra az ukrán kormány bukását emlegette célnak, Putyin pedig Nagy Péternek képzeli magát. Ja, és mondjon valaki történelmi példát arra, hogy mikor vált be az agresszornak való engedmény politikája. Az az alaphelyzet nem változott, hogy egy nagyobb orosz, vagy ukrán harctéri vereség kellene ahhoz, hogy érdemi tárgyalások legyenek. A civilizált világ azért továbbra is e kettőből az orosz vereségnek szurkol. A szankciók tényleges hatása pedig lassan érvényesül, de ez mindig is tudott volt. Ha a gazdag Európa nem tud bevállalni egy nehéz telet a szabadabb életformája stratégiai megőrzéséért, akkor nem is érdemli meg. 
Balin2020
Balin2020 2022. 07. 27. 10:25
Előzmény: #7045  Clint
Kiről van szó? Ne izgassátok tovább a hallgatóságot! :)
casual 2022. 07. 27. 10:22
Előzmény: #7045  Clint
Legalább egy élménybeszámolót írhatna , azt hiszem az nem extra elvárás. :D
Clint
Clint 2022. 07. 27. 10:14
Előzmény: #7044  casual
Azóta is értetlenül állok a disszidálásának íránya felett :D
Azért távozott oda, hogy közelről is lehetősége legyen tanulmányozni a "hanyatló nyugatot, a szívárványos, migráncsos" németeket egy nogo zónában.
A transzszibériai vasút Kamcsatkára túl egyértelmű lett volna :D
casual 2022. 07. 27. 10:02
Előzmény: #7036  Karvalytokes
Most sajnálhatod csak igazán, hogy kebelbarátod a minden országok legjobbikából a hanyatló nyugatra, annak is a legsötétebb régiójába (deutschland) menekült, pedig milyen jól melengettétek egymást a propagandátokkal. Be is halt azóta a topikja (gondolom ott már nincs internyet sem, annyira rossz). Nem akarod inkább azt a topikot feltámasztani?
kukacponthu 2022. 07. 27. 09:39
Előzmény: #7042  Karvalytokes
Nem szortal te semmit, csak bebiflaztad a stiluselemeket…
Karvalytokes
Karvalytokes 2022. 07. 27. 09:35
Előzmény: #7037  kukacponthu
Kösz nem szoktam az lenni.:)Bocs de mindig elfeledem a régi bölcsességet:Margeritas ante porcos!Úgyhogy már itt sem vagyok.:)
badsector1
badsector1 2022. 07. 27. 09:31
Előzmény: #7036  Karvalytokes
Sültbolondoktól tanulsz?
:))

Topik gazda

zolifiazoli
zolifiazoli
2 5 5

aktív fórumozók