Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Viktor kezdhet izzadni az biztos....én is nagyon bízom benne, hogy a nyugat megőrzi a hidegvérét és az ukránoknak nem sikerül belerángatni senkit a háborúban...
Én eredetileg nagyon is ezt vártam, sajnos, amikor még a tv-ben is nyomatták a ,,szakértől",hogy ááá nem lesz támadás...az viszont igaz, hogy amikor Scholz Moszkában járt, akkor valóban elhittem, hogy lehet még diplomáciai út...ehhez azt is hozzá tenném, hogy nyilván az otp pozim is efelé nyomott. :D
Ne legyetek szociopaták! Felejtsétek el a portfolió értéket most. Giga BUX shortban voltam, de már semmim nincs. Pedig most jön a java. De én úgy döntöttem tegnap, hogy nem leszek a háború vámszedője. Elég nekünk ebben az országban egy ember, aki egy világjárványból is soha nem látott mértékű sápot szed. Remélem, ma vagy holnap reggel a fejtágítón beszámol a fideszes, gerinctelen birkáknak (én ezt eddig soha nem mondtam, de az sem baj, ha végleg tiltanak) arról, hogy miről is beszélgetett cároviccsal pár napja, aztán hogy melyik háborút is állította meg. Két miniferi között meg kezd félni, na nem a birka népétől, hanem attól, hogy melyik oldalra álljon... Együttérzésem az ukrán népnek!
És örülök, hogy nem az én seggem lövik, remélem így is marad...
Persze ez most nem szemrehanyas Andynek, csak egy puszta teny, hogy ugyanazt a dolgot mennyi modon lathatjuk… En speciel biztos voltam benne, hogy tamadni fog…latva a gittegylet elmult 1 hetes balfaszkodasat, meg is ertem!
Az a baj, mire a gittegylet eszbe kap, a melynovesu KGB-s mar Sopronnal fog jarni…siman kinezem ebbol a faszbol, hogy nekimegy NATO orszagoknak is. Sajnos az elozo evszazadban is volt egy ilyen beketudatu idiota…
Backtest és ami mögötte van