Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Minden mellette szol, a gyenge forint, a rubel ero es a dollar hatas is. Abbvie-Vraylar is jo lehet…a technikai kep is egeszsges egyelore, 28-an okosabbak leszunk, de nem tudom elkepzelni, hogy ne vegyek meg addig, foleg ugy, hogy 10-15%-ra vagyunk a tavalyi ATH-tol. Ha carovics nem szarik bele a ventillatorba, akkor jok leszunk!
Richter, extra optimista vagyok, szerintem masszivan alulertekelt a jelenlegi szinteken, nem tartom kizartnak - normalis piaci kornyezetben - hogy megnyalja az ot szamjegyu arfolyamot, ahogy az OTP-nel a 20K sem tulzottan irrealis elvaras…igaz, aprilis 3-a egy idozotett bomba, barmi is lesz.
otp-t vettem két napja a háborús vizió reggelén, min-en 17070-en. első céláram 17800. 640-et érte el tegnap, ha ma gyengélkedik, akkor eltolom. ahogy írtam Zolinak, csak impulzus kereskedést tolok most, rövid tf-ek és hírek alapján. most tetszik.
Szívesen, máskor is. Ha változik, akkor majd szólok. :) Annyit azért még hozzáfűznék, hogy ez csak a saját véleményem. Ez meg ugye nem sok semmit jelent. :D
Backtest és ami mögötte van