Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
A MOL esetében egyébként van még rá esély rövid távon, akár ma is, hogy visszazár a 200 napos fölé. Másik 2 blue esetében ez lényegesen kevésbé valószínű.
Azert ez szerintem picit mas, mint a krimi helyzet, 20 eve fegyverkezik es evente tart hadgyakoratot. Ha nagyon belemegyunk a tegnapi monologjaba, azert Krim alapvetoen tatar felsegterulet volt. Olyan, mint nagy Oroszorszag ill. a kesobbi Szovjetunio egy par 100 eves tortenet. Korabban ugye a svedekkel es finnekkel harcoltak orrba-szajba, most pedig a Szovjetunio remake a vizio. Nem tanacskozni kell, hanem valodi szankciokat alkalmazni, peldaul orosz felsegjelzesu gep nem szallhat le stb. Ez pedig majd okoz neki belpolitikai fejvakarast…
En vettem meg felfele 14500on. Ha bukni kell legalabb l ne legyen olyan durva. De sztem be van mar arazva a valsag a vilagban ha nem lesz fegyverropogas. Marpedig nem lesz. Ki emlekszik a krimre? Mar senki.
Backtest és ami mögötte van