Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ez hűen leírja, hogy milyen állapotok uralkodnak Ukrajnában. Azért egy 40 milliós országot illet volna 2 óránál tovább tartani, még az orosz medvével szemben is...
Nem tudom a választ. Egyelőre termeli a pénzt. Én pont rövid távra 1-2 év mernék csak venni, én nem látom azt, hogy a digitalizációs versenyből nyertesként kerülni kéne és hogy ő lenne a jövő bankja. Szépen lassan kihal az a generáció, akinek a bank az otpt jelenti. Persze tudom, hogy nem a magyar részleg már a legfontosabb, de ha jobban megnézem, akkor hasonló társadalmi berendezkedésű országokban terjeszkedik csak. Szóval én nem gondolom az OTP-t hosszú távra, mondjuk 10+ év érdemes befektetésnek.
Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de sztem nem az aranyévek jönnek, hanem ezek voltak azok. Ettől még persze lehet 20k fölött.
mitől lett ennyire rossz az otp? az orosz kitettséget 2 nap leadta már jóval korábban, a többi pánik. ágyudörgésben kell venni. de ha kicsit tisztult a kép.
Az a baj, hogy ez nem a busman horda husángokkal, meg sárgolyókkal, ezek egy kicsit messzebbre tudnak lőni és nagyobbat is pukkanhat...
Persze, nem kell pánikolni, de pár napja még azt szajkózta a fideszes megmondóemberek hada, hogy csak a nyugat pánikoltat, nem lesz itt háború, meg jóba kell velük lenni, aztán tessék. Most meg mindenki azt mondja, hogy nincs itt baj, nem kell félni, mindenki biztonságban van.
Aztán a medve vérszemet kap, ha már ezért se szól igazán senki, akkor lehetne még annak a birodalomnak a határait tágítani...
partvonalon maradok, minden alapelvet kerül ha vki ma kereskedik. nem olvasom ezen kivül más topikot mert agyatlan orosz rulettezők vagy fosósok gyülekezete.
Backtest és ami mögötte van