Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ilyenbe rám nyugodtan lehet számítani. Ahogy megírtam még február elején, tuti, hogy a lerohanás előtt 1 nappal még veszek otp-t...hát kb ez sikerült is. :))
A kerdes az, hogy dobrogi mennyire ment le puliba es mit igert oda/meg carovicsnak…mert azt kizartnak tartom, hogy nincs valami hatter alku a 2 kosaras alkat kozott.
Ha nem omlik össze a világ, akkor ezek a vételek sokat fognak majd érni. Ha összeomlik, akkor meg mindegy is. Ez lesz a legkisebb problémánk. De a végén amúgy sem visz senki semmilyen anyagi javat magával. Ha így nézzük, akkor ennél demokratikusabb dolog nem nagyon van. :)
Az elitet cserélik csak le, papíron független orszàg marad. Olyanok lesznek majd, akik vakon kiszolgálják a ruszkikat, egy kis alamizsnaért. Látjátok: mi még ezzel is megelőztunk mindenkit...
Egyvmi vigasztal engem h nem egyedul voltam aannyira hulye h rvnyel a birtokomban ert a mai nap. 2 hettel ezelottig full cashban voltam pont a mai nap miatt. De most páran meg evek mulva is beszelgetunk ha masert nem is de a kozos rv longok miatt biztosan. Es vhol ennek orulni kell mert vannak akik ma az eletuknek is orulnek
Remélem rajtam kívül a többiek tartották az aranyat. Tavaly február óta ugrálgatok benne, legutoljára a 1800 alatti leszúrásnál jól bevásárlok belőle, de eladogattam aprópénzért. Mindegy, jön majd új lehetőség, az idei év rángatós lesz.
Ma eddig szándékosan nem olvastam híreket, de most végigpörgettem őket. Egészen elkeserítő, hogy ilyen Európában még megtörténhet. A belengetett szankciókkal kapcsolatban meg kétlem, hogy a bármilyen hatásuk is lesz majd.
"Az orosz védelmi minisztérium azt állítja, hogy máris leszerelték Ukrajna légvédelmét és reptereinek katonai infrastruktúráját. Azt is közölték: az ukrán határőrség nem vette fel a harcot az orosz katonákkal." Igazuk is van, a politikusok játékszerei lennének csak. Én sem harcolnék, ha Viktor Spanyolországból bíztatna a honvédő háborúra.
Backtest és ami mögötte van