Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Igazabol kulugy petinek kene a ceget auditalni…valoszinuleg fillerre tudja, merre es miert. Kis magyar tozsdefejlesztes 2021. Az OPUS es Konzum eseteben legalabb a latszatra adtak, itt mar arra sem… Apropo! A hungaricukkerberg 50 milliardos MKB hitele kapcsan, csak nekem van Szechenyi bank - vagy mi a tok - es NHB remake erzesem???
A legfőbb cél teljesítve, akár törvényes a működés, akár sem. Tetszik tudni, a rendszer...ilyen a természete... Egy mese mellé:
"Egy nap a skorpió át akart kelni a folyón. A folyó viszont széles volt, nagy sodrással, a skorpió pedig nem tudott úszni. Hirtelen meglátta a magában békésen üldögélő békát, és elhatározta, hogy szívességet kér tőle. A béka belement, hogy átviszi a skorpiót a túlpartra a hátán, de csak azzal a feltétellel, hogy a skorpió nem fogja megszúrni. A skorpió, miután átgondolta a dolgot, elfogadta a feltételt, és a szavát adta, hogy nem fogja megszúrni a békát. Mielőtt még a folyó felét elérték volna, a skorpió belemélyesztette fullánkját a béka hátába. A béka a hátára fordult a folyó vizén, a skorpió szemébe nézett, és könnyekkel telt szemekkel megkérdezte: - Miért tetted ezt? A szavadat adtad, és mégis megszúrtál.. így most mindketten megfulladunk. A skorpió így felelt: - Nem tehetek róla.Ilyen a természetem."
Lehet, hogy nem kellene erőltetni azt, ami nem megy? https://www.portfolio.hu/uzlet/20210825/senki-sem-akarja-elvallalni-egyelore-az-ott-one-konyvvizsgaloi-megbizasat-497774 "Az OTT-One tájékoztatása szerint a korábbi könyvvizsgálójával fennálló jogviszony megszűnését követően megtett minden lehetséges lépést az új könyvvizsgáló megbízása, valamint avégett, hogy a társaság 2020. évi beszámolójának auditálására sor kerüljön, helyreállítva ezzel a társaság törvényes működését." A legutolsó mondatrész a veleje, amire fent utaltam.
Utóbbira szavazok, én is veszem folyamatosan az EUR-t, nem hiszek a tartósan erős Ft-ban. Ezzel a bandával végképp, de egyébként sem lenne sok értelme!
Sztem ha 315 ig erősödne a forint, akkor összefosná magát a rendszer...az elmúlt 10név gazdaságpolitikája nagyban épített a deviza leértékelésre...jó hogy nem már 250-es eurót vízionálnak. :D
"Mindenesetre egy euróban gondolkodó és finanszírozást szerző befektetőnek a mínusz 0,5%-os eurózónás és az 1,5%-os magyar alapkamat közötti érdemi különbség (pozitív carry) már egyre inkább vonzóvá teszi a forint vásárlását." LOL
Van jobb short jel egy olyan pf cikknél, ami erősödést reklámoz? :D
Nem baj, ha nem vagy mester, elég ha nyersz! :) Nézd meg Prechter elemzéseit az elmúlt időszakból, ha valaki, akkor ő Elliot mester, aztán a megvalósulásuk százalékosan még a pénzfeldobás esélyét sem éri el...
https://invst.ly/vuuq7 BTC: Nem vagyok valami nagy elliott mester, de én úgy látom, hogy kész lehet az első impulzív emelkedés... a nagy ellenállási sávba belekapva, 50500-nál pedig kifulladt a vételi erő...most egy ABC korrekció következhet, aminek a minimuma akár a 4.hullám mélypontja(44k) is lehet, de nem biztos, hogy ennyire nagy lesz a korrekció...a 200 napos(46k) visszatesztelés is elég lehet akár...szóval most egy rövid korrekció, aztán indulhat az új emelkedés, ami már valószínűleg ATH-t fog hozni, valahogy így: https://invst.ly/vuuu- időben korábbra várom, mint amit a chart mutat, akár már szeptember vége felére is... ide is beteszem :D
Két lehetőség jöhet szóba: 1, kiütéstől tartva eladom a maradék TL44-es certiket, szomorú leszek és utána fordul 2, pont azután fordul a széljárás, hogy előbb meglátogatjuk a 345-öt és szomorú leszek
Backtest és ami mögötte van