Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Kis ETH-t zsákolok erre a nagy inflációra...mindenhol menni fognak az árak és még sokáig...évi 80 millió a világ népességnövekedése...brutális...persze most nem ez az elsődleges ok...de ha belegondolok, hogy 10 év múlva közel 1 mrd-al több fogyasztó lesz....ezzel nem képes tartani az ütemet a termelés...a média meg hülyíti tovább az embereket, hogy fogyasszanak...szóval sztem elérkeztünk oda, amire 10 meg 20 éve legyintettek, hogy á ez majd csal akkor meg ekkor fog bekövetkezni...
Persze, hogy hallgatnak, mert csak papiron ennyi…ott is egekbe szoktek az arak, kint elo barataim elmeseltek, csak ugye mas a fizetoeszkoz es a kereset.
Tartósan nem hiszem. Mindig jön valami, amire válaszolni kell majd egy kis pénznyomtatással...egyébként, ha most kivezetnék(amiben nem hiszek és ezt már többször át is beszéltük, hogy miért nem...), akkor sem lenne semmi, mert olyan sok pénz van a rendszerben...érdemben kamatot emelni meg végképp nem tudnak, szóval még marad egy darabig a bikapiac...
Jo reggelt! Minden gunyt mellozve, komolyan azt gondolod, hogy tartosan megjon a QE kivezetese? Nem hiszek benne, mindig kesz urugy a Kraken eletben tartasara…
http://www.zsiday.hu/blog/heti-%C3%B6sszefoglal%C3%B3-20210829 1.fele: a kép jó, azonban nem értek egyet Zsidayval, mert szerintem nem fogják idén elkezdeni a QE kivezetést, talán jövő tavasszal... 2. Az inflációs ábra nagyon beszédes és mutatja, hogy a 2020-as válság teljesen más, mint a 2008-as...azonban azzal sem értek egyet, hogy az MNB annyira szigorítana...egyrészt még mindig heti 50 mrdért vesz állampapírt, másrészt pedig az lehet, hogy kivezette az NHP-t, de rögtön meg is emelte az NKP keretet 400 mrd-al...szóval sztem egyelőre az MNB is csak blöfföl, még a 2 kamatemelés ellenére is és most, hogy a Fed visszakozik, így sokkal kényelmesebb helyzetbe került...
Backtest és ami mögötte van