Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Parancsra teherbe esni, roviden igy tudnam jellemezni. Onkormanyzatban dolgozo rokon meselte, hogy ugy mennek hazasodni az emberek, mintha az a vilag legegyszerubb dolga lenne, aztan ha megvan a papir, johet a hitel. Kivancsi vagyok/leszek a kovetkezo 8-10 ev valasi statisztikaira…
Jogos felvetés! Nem lehet a hitelfelvevők felelősségét kihagyni a problémából. De kicsit ez azért olyan, mint a szülő-gyermek viszonylatban. Ha baj történik a gyerekkel a szülő felelőssége rögtön elő kerül.
Úgy tudom, hogy ha igazolható egészségügyi okból nem jön a baba, akkor kamatmentes kölcsön marad a babaváró...a Csokról nem tudom...de sztem sokkal nagyobb gond lesz ezeket a gyereleket felnevelni és útnak indítani...
Az elmúlt években sokan bele mosolyogtak az arcomba, mert én nem vettem fel nyakra főre a hiteleket, meg mert takarékosan élek...szeretnék most már vissza mosolyogni...mindenféle káröröm nélkül persze...
„a Putyin-rezsim ideológiájának lényegét, hogy a jelent és a jövőt a múlttal helyettesítik. A valóban hősies múlttal, a megszépített múlttal vagy a teljesen kitalált múlttal. Ezeknek folyamatos reflektorfényben kell lenniük, hogy kiszorítsák a jövővel kapcsolatos gondolatokat és a jelennel kapcsolatos kérdéseket.”
BUX vetel zaras, 1100 pont, koszonom! stolz kollega, azert lesz majd baj, mert a CSOK-Babavaro-Fundamenta aranyharomszog jelentette az onerot…es ha nem jon baba - nem kivanom senkinek - akkor beuthet a krach sajnos, mert teherbe esni es varandosnak lenni, az nem olyan, mint az Aldi polcarol leemelni a tejfolt…meg ha a part ezt is tomi belenk nap, mint nap!
Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy jól ebből már nem jövünk ki. Csak rossz alternatívák között lehet választani. Ha pedig valamit mégis javítani lehet, a nagy rossz mellett, az nem gazdasági alapú eredmény lesz.
Én annak szurkolok egyébként, hogy ne legyen baj a rengeteg Ft alapú hitelből. Csak nehezen tudom elhinni! (Ugye anno a baloldalnak az volt az egyik nagy bűne, hogy náluk dőlt be a devizahitelezés - ha most a Ft hitelezés dőlne be, abban szintem vitathatatlanok lennének a Fidesz érdemei - de csak ezért én rosszat nem akarok senkinek)
Nem az van, hogy feltaláltuk az örökmozgót és ha bármi gubanc van nyomtatunk tovább nagyobb lendülettel? Aztán ha nem kell soha visszafizetni a kölcsönt, vagy majd a jegybankok újrafinanszírozzák esetleg negatív? kamattal, akkor mindegy mennyi is a tartozás.
Jó lenne egy rendesebb kamatemelés, vele egy megtisztulás, de ennek (sajnos) jele sincs a világban. Ami itthon megy az is látszat, meg amúgy sem ez számít döntően.
Backtest és ami mögötte van