Most 7.-én 15 milliárd tökeemelés lesz??? Most még ezt hígítani fogják az szép lesz,mennyire fog lemenni az árfolyam???? Hogy mindig vannak ezen a BÉT-en meglepetések. Miért lenne ez 4 IG mikor abból 18 millió db van a tőzsdén ebből meg lesz egy kazallal?
Persze,hogy tartják full tőkével,amit sosem adnak el,de valahogy a Wallisba is be tudtak szállni. :) Tudod ez olyan,mint amikor Dolph Lundgren állandóan tüzel az akciófilmekben,de sosem tölt újra. :))
Velemenyem szerint a kereskedes 3 szakaszbol (hullambol) fog allni.Aprilis vegeig gondolom a premium kategoriaba kerules idopontjara. 1-hullam 200ft-ig itt szallnak ki azok akik csak egy gyors spekara szalltak be. 2-hullam 300ft-ig itt azok akik nem biznak a tovabbi emekjedesben. 3-hullam 500ft-.....ok a befektetok.
Kiszamolod nekem hogy szakadt el ez a valós fundatol? ;) Fuzio utan jók lehetnek az mlek, de előtte addig más papírok lesznek jók mint ahogy a mellékelt ábra mutatja. Mindenki arra szavaz a pénzével amiben hisz ;)
Eddig 1:1 a bejött és nem bejött split-k aránya, Konzum - 4ig Itt még nem eldőlt, ennyit a Konzum is emelkedett anno.
A valós fundától már ez a papír is elszakadt, Ott1 feelinges. Ugyanúgy ebben is jön a részvénykibocsátás. De ahogy látom feketeöves feldumálás megy ebben is, ott is megvolt a venni venni venni duma :-) Szóval nekem azért nem egyértelmű. trump is addig sírt míg nem vett, jó kis tàrsaság verődött itt is össze :-) Most inkább az ML-k felé kanyarodok vissza, szerintem jók lesznek a fúzió után már. Az Appeninn már így is megy, a Konzum, Opus meg talán éledezik.
Kivanom,hogy hetfon te is legyel lelkes es udvozolhessunk ebben a jo kis csapatban. Ne feledd Ott 40ft-rol ment 300ft fole. Itt adtak egy moderalt diszkont beszallasi lehetoseget 136 ft-tol a kisbufiknek. Szoval a tortenet elejen jarunk es kisbefektetoi letszam novelese a cel. Hajra
AutoWallis