Az irány ma is adott. Nem veszi senki, a könyvben álló puffer vevők állnak ki folyamatosan. Az árfolyamesés garantált. 130-150 körül lehet kis tétellel megpiszkálni.
Altera is meg lett játszva, de egyrészt nem fogom minden mozdulatomat naplozni, másrészt inaktív voltam ezen a fórumon. Olvasd el szépen a másik fórumban a saját topikomat, ott több pozi van naplozva, ha ennyire érdekel Kétéves friss hús
Te egyedül....szánalmas :-) Egyébként nagyon ügyi vagy de tényleg és egy látnok! Csak azt nem tudom azt miért nem láttad az üveggömbödben és miért nem voltál olyan ügyi, hogy mondjuk 100(ALTERA 800-as árfolyam) forintról felmegy 266 forintig? Cseréld le azt a xart :-) Mióta nyomod a ledumát? 170 forint óta? Akkor ébredtél mert addig azt sem tudtad, hogy van ilyen papír. Inkább vettél volna oszt kerestél volna egy csomó pénzt. De még mindig nem késő :-) Tudom te 150 forntért akarsz venni. De ha 150-ért vennél és nyilván szépen szeretnél keresni rajta akkor meddig is tartanád? Te egyedül simán felérsz egy síratóasszony-kórussal. csak ők szebben és szívből sírnak te pedig csak irigységből:-)
Tisztelt Simeone! Hiányzik ez Önnek? Opusban mondták, a fórumon tegeződés az elfogadott. Emlékem szerint az Ön hsz-ét még soha nem kommentáltam. Igényli ezután is esetleg, hogy így süvegeljem meg? Nem leszek rövidebb, ha igényli! Csak viszonozza! Tisztelettel.
Hidd el, nem az. Feel és Marsi egyszerűen túltolta. Végre mindketten jókor szálltak be, ettől belelkesültek, tobzódtak a fórumon, beleszerelmesedtek a szituba. Olvasd el mit írtam tegnap. Olvasd el KL80 # 2636 hsz-ét. Opus jó lecke volt. Azt mondják a tőzsdén egymástól nyerjük el a zsét. Nem igaz. Csak a mindentudó NER csúcsa tud igazán nyerni! Átláthatóság???!!! Itt is lózung. Az első hétvégén megbuktak! BCs különb az est-ben!
Teljesen egyetértek. Szvsz ma (illetve most már tegnap) a brokik szórakoztak: az elmúlt napokban olcsón sokat gyűjtöttek, most lenyomták az árat, így pótolták a lenyomásra elhasznált papírokat a sokak által visszadobták mennyiségből, megint viszonylag olcsón, így ezután a cél előbb-utóbb fel-fel, hogy az olcsó papírokat magas áron kiszórva keressenek, stb. Csak ki kell tudnunk várni a hullámok fel ágait, majd csak stabillá válik az árfolyam.
AutoWallis