Ha forgalmi érmék ,akkor az állapotuktól mennyire kopottak esetleg, vagy ami nagyon fontos hány db készült belőlük, De a nemesfém tartalom ,pl aranynál mennyi a szín arany bennük forgalmi érmék általában 900-as aranyból készültek régen , itthon ami nem ritka érme annak az ára aranyár mínusz 500Ft/g ha normális kereskedőhöz viszed ,mindig az aktuális világpiaci árból számolják .
Sziasztok! Ausztriából írok, fizikai ezüsttel, arannyal kapcsolatos lenne a kérdésem. Találtam pár nem befektetési, inkább gyűjtői érmét megbízható kereskedőnél nem sokkal a spot price felett (Ag), vagy akár alatt (Au). Mi lehet ennek az oka? Nem tudták/akarták lekövetni az árak viszonylag gyors növekedését, ami az utóbbi időben tapasztalható volt, és érdemes lecsapni rájuk, vagy van vmi buktató, amit én nem látok? Segítségetek előre is köszönöm!
Bejött az elképzelés amit felraktam. Nagyon vigyázni kell vele most már. Van benne egy brutális rsi divergencia ami jelzi hogy fogy a vásárlóerő. Csak óvatosan most már. Rövid trédek szűk stop loss.
Arany-Ezüst