"Nem akkor vesztesz el egy csatát ha veszítettél (pl türelmet), hanem ha feladod!"
Ezt az "ellenfél" is tudja, szóval vissza a hadszíntérre.
Pl: 8030 hsz előtt értelmes gondolatcsere bontakozott ki a fórumtársak között, után beindul Mano elvtárs (vajon miért?). Szóltam a moderátornak, hogy törölje a hozzászólásait de a mai napig nem tette meg (vajon miért?).
Hát bizony elképesztő, hogy hagyjuk pár sz@rházi által szétszéledni ezt a fórumot :(
Ne hagyjátok itt a fórumot pomperj és szarvasvadász! Szinte csak Ti írtatok itt érdemben használható véleményeket.
Még ha 4-5 oldal lányos hajtűdobálás után jutottam is el a Ti írásotokhoz, de megkerestem. Maradjatok!
JJJááájjjj!... Nincs itt a Világvége! Ne temessünk már mindent, mindenkit.
Az elmúlt 5-6 évben tudod hány ilyen volt már, hogy kiszállt néhány nagyszájú állítólagguru. S mégis van fórum. Szvadi majd írni fog,.. ...rókáért meg nem kár, ugyanúgy, mint anno pl phxmike-ért (nagy a hasonlóság)....
Csak pozitívan....
Pomperj,
Megértelek, és sajnálom, én sem véletlen nem írok.
Köszönöm az eddigi munkád, igyekszem jól hasznosítani amikre tanítottál!
Majd csak a "szép időkre emlékezem"...
Szarvasvadász,
Neked is hála azért amit a topik békéért tettél, nagyra értékeltem.
Néha az elengedést is gyakorolnunk kell(nekem biztosan)
Én is búcsúzom, szükségem van a nyugalomra, és van ahol ezt megtaláltam. Remélem lesznek akik tovább tudják vinni, vagy újraélesztik saját magukért és másokért. Sokszor egy veszteség, valami új és szebb előtt nyit lehetőséget...
Sok szerencsét Mindenkinek, a további kereskedéshez!
Na most akkor sikeresen elűzték azokat, akik tudtak mit érdemben hozzátenni a fórumhoz, köztük Önt is.
Éljen! Szép munka! Na és akkor most hogyan tovább???
nem mondták nektek hogy hagyjátok figyelmen kívül a másik írását, lépjetek tovább....
de nem nektek ezt is sikerült elkúrni, hát ennyi esztek sincs csak k. sok időtök elcseszni a dolgokat, szép kis alapkezelő és nagyon komoly kereskedők lehettek...
:(
hogy idáig fajultak a dolgok,annak fő okát kizárólag benned látom,ha sikerülne az a saját fórum,ez meg is tisztulhatna,ahogy egyesek távozása után a dax topikkal is történt. átmeneti mérsékeltebb fórumélet után ott is egy saját fórum létrehozássa nyitott utat az öntisztulás felé,azóta remekül működik-remélhetőleg itt is így lesz!
remélem sz.vadász és pomperj is pár nap után meggondolják magukat és visszatérnek.
elhiheted,hogy nélküled minden nagyon más és sokkal normálisbb lesz!
válaszolnod nem kell,elég lesz a mínuszolgatás is!
sajnalom hogy sikerult ma is tonkre tenni a forumot....
lassan ott tartok, hogy csinaltatok 1 weboldalt....sajat forummal...
pedig idonkent voltak am komoly ertekek a forumon amikbol mindenki profitalhatott....
azert sikerult nehany erdekes emberkevel megismerkedni mar amennyire meg lehet igy virtualisan.....
o nekik koszonom az idejet , energiajat amelyet a forumra forditottak....
en sem latom sok ertelmet rendszeresen idot szakitani erre a forumra...
talan majd egyszer ha kitisztul ez az egesz....
addig idonkent olvasgatom, ha esetleg fel-fel bukkananak erdekes dolgok....
szeretnem megkoszoni a kovetkezo embereknek az idejet es energiajat:
emerald,pomperj,szarvasvadasz,McDee,Xautista,Tibi0002,felcsorgok,tazsomaruo,eurocent,sjani vagy tjani ill. mindenkinek akiknek a a forum temajaval kapcsolatban volt erdemi hsz-sa...
elnezest ha valakinek a nick nevet rosszul irtam esetleg elfelejtettem megemliteni....
Mindenkinek a legjobbat kivanom es sok sikert a piacon!
jajjj... akkor már csak centikre van a szádtól! :)
Próbálj meg úszni! Vagy fütyülj, akkor talán nem félsz majd annyira... vagy... ha nem túl sok akár megpróbálhatod apránként felszürcsölni magad körül. Sok sikert...
ÐÐ
igazad van... mint mindig. :) most h. "jobb"-an elolvastam az öntömjénfüstnek szánt gyűjtésedet... háááát, még 2013-ban is nagyon messze jártak a "saját DAX-ötlet" kategóriától... bocs, de sajnos ez van.
ÐÐ
ezen az alapon minden topikidegen hsz-t bannoltatni lehetne... plusz a "személyeskedés" is érdekes lesz ebben az összefüggésben... vajon Kisvuk-ot is jelentetted?
Arany-Ezüst