Nem, ez nála alap.
Egyébként ajánlom az EUR/USd elemzéseit (ha még nem néznéd) azt régebben csinálja és népszerűbb, mint az arany. Ő maga is azt szereti jobban.
Több oldalt erre értettem.
Van tudása az biztos. Tisztelem az ilyen embereket.
Én aranyban inkább vártam míg megnyugszik az árfolyam és akkor nagy lottal szálltam be. Mondjuk most 1275 felett shortot vettem volna, óvatosan.
Előtte és most már nem szállnék be semerre.
Szarvasvadász hívta fel rá a figyelmet még korábban. Ő érdeme, én nem tudtam róla.
Nekem azért tetszik, mert több oldalról is megnézi, fontos szinteket megadja és mind a két irányba az elképzeléseket.
Alap volt amíg kereskedtem, nem azt mondom, hogy azt tettem amit mondott, de azért figyelembe vettem, ami nálam különleges, mert keményfejű vagyok, amúgy mentem a saját baromságaim után... :)
Érdemes reggelente megnézni.
Én azt tudom mondani, amit másfél hete:
Kivárás. Fontos szinteknél az arany. 1280 is nagyjából megvolt, amit még hiányoltam.
Én továbbra is lefele várom újra 1200-1170, ezt írom már egy ideje, de nem hallgat rám az arany :))))
Fontos hét jön FED bejelentéssel is ami megmozgatja a piacot.
"Az előző héten a sárga nemesfém árfolyama egymást követő 5. hete emelkedett, és a CNBC piaci felmérése szerint ezen a héten is kitarthat a kedvező hangulat, melyet a feltörekvő piaci aggodalmak is támogathatnak."
"A hét nemcsak a feltörekvő piaci pánik miatt lehet izgalmas az arany számára, hanem a Fed szerdai ülése miatt is. A piaci szereplők kiemelt figyelemmel követik az amerikai jegybank eszközvásárlásainak alakulását, a szerdai ülésen az elemzők újabb 10 milliárd dolláros vágásra számítanak a jelenleg 75 milliárd dolláros keretben."
Korábbi cikk:
"Még az ellenségemnek sem vennék aranyat!"
"A közelmúltban látott nagy esések ellenére Scott Nations, a NationsShares elnöke és befektetési igazgatója továbbra is pesszimista az arany kapcsán, meglátása szerint a Fed eszközvásárlásai a nemesfém értékét jelentősen eltorzították. A valós érték meglátása szerint inkább 1000 dollárhoz van közel. "Még az ellenségemnek sem vennék most aranyat" - jegyezte meg."
"éles fordulatot láthattunk az aranynál, ahogy a befektetők figyelme egyre inkább a jegybanki eszközvásárlások csökkentésére/kivezetésére kezdett összpontosulni."
Arany-Ezüst