majdnem hogy azt merném mondani, hogy igen, tudom. Csak furcsán hangzott :p Közben a cig lufi ereszt, és még zsebelik a szavazatokat. Pár mrd annyi nekik, mint nekünk pár 10ezer. Közben minden bizonnyal gennyesre keresték magukat a megbízott brókerek és az infót kapott neresek is. Ez a szép benne 😪
Csak azért kérdeztem, mert lejjebb írták, h. neked az app a munkád is. Nem gondoltam tényközlésként elsőre (sem) a rkgy bejelentését. Én Jellinek nyilatkoztatát úgy értelmeztem, h. nem szándékozik a közeljövőben rkgy-t összehívni (a blabla víruspara indokkal), majd csak jövő tavasszal az éves rendes beszámoló elfogadási közgyűléskor vázolná fel az elképzeléseit. Ez nem tetszett, máshol agybafőbe tartják a közgyűléseket. Köszi. Várom a zászlókitörést, vagy a letörést, de ez a zászló akár nagyon sokáig "loboghat" is erre-arra céltalanul, amerre a hangulat fújja.
Azért azt hozzátenném, hogy ez nem teljesen így volt: "Csak nyugalom! Kgy. szerintem Szeptember! Meghívó kb. 3 hét még.... szvsz!" Mint mindennek vannak szabályai, a kgy. -nek is! Előtte ki kell értesíteni, ennek is meg van a szabálya! Szóval, a kgy. nem hinném, hogy Szeptember előtt kivitelezhető a nyaralások miatt! Ezért gondolom hogy akkor időszerű lenne, az értesítést meg Augusztusban meg kell tenni ez esetben!! Ez az én elgondolásom és oda is volt írva, hogy szerintem és szerény véleményem szerint (szvsz)!!!!!!!!!! Azért az furcsa, hogy itt mindent számon kérnek az emberen, amikor leírja a véleményét! Azt hittem ez egy fórum, ahol vélemények, ötleteket vitatunk meg és nem törvényszerű dologként kezelünk, majd számon kérjük!!!!
Appeninn real