https://invst.ly/17d2e0 Egy szintlépés előtt azért általában elidőzik a papír egy darabig: csorgással, odlalazással. A fenti ábrán lila vonalak jelzik az adott szinten eltöltött időt. A legrövidebb vonallal prognosztizálva is látható a zöld vonallal, hogy egy ilyen időzítés, már kifut az évből. Az átlagos oldalazási szakaszával nézve január közepe. idén amúgy pont január 15-én lépett egy nagyot.
Jó lenne, ha néhány "nagyfiú" leküzdené még az idén a 700-at. Ehhez naponta több 10 Millió kellene. Én, ANNO 550 kezdő beszállóval megéltem a kritikus éveket, majd folyamatos hígítással 250 "Bekerrel" átéltem a 138-at is, és már rendben vagyok. Látom az alagút végét. Drukkolok a papírnak, drukkolok mindenkinek, így én is várhatóan belekeveredek a hozamba.
Ha megnézitek a fél éves trendet, következésképpen ezen a 666 - 676 közötti szinten karácsonyig elvagyunk. - Talán még feljebb. Napi néhány tízmillióéért azért szépen vásárolgatnak, ami a befektetési hajlandóságra utal. Az-az még ideális beszállónak tartják. Ezt (szerintem) januártól 700 felett tehetik, mert közeleg az osztalék várakozás, ami jelentős felhajtó erőt generál.
Ha osztalékban kifizetik az eredmény legalább 90%-át, akkor tuti. Ha pld. csak 30-50 Ft-ot, vagy semmit, akkor meg nem. Láttuk, hogy Mtel-nél is mit jelentett az osztalékfizetés alacsonyan tartása.Ha ott mindig kifizették volna a mindenkori eredmény 80%-át, akkor nem ment volna le 273 környékére az árfolyam.(Jó ott voltak különadók is.)
Appeninn real