Szívemből szóltál!!! Örülök, hogy ezeket TE írtad le, aki elismert TA-s és nem egy vágyálmokkal/sejtelmes lózungokkal/vigyori jelekkel topicokat teleirogatós nick.
Pali hagyad, ő akkor csak tele fogja rinyalni a topikot, hogy csak ennyi, miközben borogatja vissza rá a pakkjait... Remélem lesz olyan szerencsém, hogy a végén én nevessek, mert kitartom✅😉
Én még nem láttam zöld pingvint. Lehet, hogy ha leöntik zöld festékkel, akkor tényleg bezöldül. Hát kiváncsi leszek, hogy lesz-e valaki(k)nek zöld festéke!
Azért nem minden egyértelmű! Hetes chartot ide dobom, ahol az előzetes kalkuláció szerint, amiben nem igen szoktam hinni, a jövő héten kell elérnie a zöld pingit! Na erre kíváncsi vagyok a dojival zárult hét után! Látod hogy nem egyszerű ez!! Vannak a célok, az ellenállások és a valóság...😃 Fő a nyugalom!! 😃😃 App/W https://ibb.co/ky8JqxG
Mondtam már hogy nem számít az én pozím! Azért nem publikálom, mert az elemzéseknél minjárt abba kötnek bele egyesek, hogy persze, mert pozífüggő ....! Atikasz jól tudja, hogy adok veszek, "kell a kutya kaja!" Persze ennek se sok értelme van, mert több tbsz és 2010-óta folyamatosak! Egy sem lett felbontva, nem konyhapénzek..! Vagyis a nyereség és veszteség is bent maradnak! Amúgy eddig azt állították itt többen, hogy nincs is papírom... :)) Lényegtelen! Haladjon felfele, annak mindenki örül! Na akkor eddig semmi féle bejelentés, hír, nem volt az opinál, itt meg nem is volt várható! Izgalmas napok jönnek, 80 feletti rsi-k meddig bírják...? :))
Appeninn real