Senkinek nem kötelező venni, tartani ezeket a részvényeket, adjátok el. Idejartok sírni, kritizálni, 1 hónap múlva már ezres árfolyamokat akartok látni 🤣🤣 6 éve ülök mindkettőben, iszonyatos mennyiséggel, óriási bukoban..., de fegyelmezetten. Nem mindenkinek való a tőzsde... Nem kell folyamatosan bámulni nap mint nap, mert aki ezt teszi az napizik vele, utána meg sír, h ilyen szr, meg olyan... .Jah, mert aznap nem keresett vele 8%ot. Az, hogy nekem mi a minimum celaram szimplán leirtam, nyilván, hamar ennyit ülök benne, szeretnék viszonylag normálisan kiszallni belőle. Türelmesen várok, egyelőre jó az irány, nem oszt nem szoroz meg 1-2 év, lényeg, hogy azt lássam, hogy haladjunk előre ‼️
Az augusztusi horoszkópom: Rák A Rákok számára az augusztus magával hozza az anyagi stabilitás ígéretét. Ebben a hónapban olyan lehetőségek bukkannak fel, amelyek gyors és hosszú távú anyagi előnyöket kínálnak. Egy régóta tervezett befektetés most hozhatja meg a várt gyümölcsöket, vagy egy új projektben való részvétel komoly anyagi hasznot hozhat.
napok óta nézegetem farkasfu charjait mert éreztem,hogy valami nem stimmel velük,de nem sikerül rájönnöm mi a hiba. most viszont ahogy olvasom a délutáni termést rájöttem,nincs egyiken sem 3500-4000ig rajzolva,de még 2400ig sem:))
Appeninn real