nem a medve bőre. belegondoltam én mit tennék ha ababn a szituban lennék...hza végig bírom idegzettel még a mélységből visszatér az árfolyam , akkor muszáj rápróbálni.. mastert mikor mélybe süllyedt akkor irtam idén lesz 2900...pipa...éven belül 4 k...nem si kérdés..app most indult meg ..300 fölé illene mennie.opusnak kijelöltéka célárat...
Biztos igaz amit irsz egy bizonyos befektetoi korben. Most 3-4 papir is mozog egyszerre. Master ment 1-2 hete es megallt. Szoval ne igyatok a medve borete elore....
énnem így látom..ha kitör az "őrület" senki nem akar kimaradni....elkapja a géoszíj az emebereket hamar. Oké tegyük fel be van valaki ragadva 1000 Fton--150 ről oda felmászott az appp, akkor az szerinted azonnal eladja?..na ez az ami nem biztos...mért ne várna egy kicsit hátha végre minimális haszna is lehet mondjuk 1100 on... főleg akkor hogy ha esni kezd is mit veszit? évekig ült beragadva...legfeljebb beleszarik és 950 en dobja tök mindegy már..
Ha minden jól megy, hamarosan összejön annyi, hogy vásároljak egy új triciklit vagy kerékpárt. Mondjuk a kétkerekűvel még nem tudok, csak 2-3 métert menni.
A 2017-es oruletet szerintem nem fogja megismetelni egyik NER-es papir sem szerintem, sok a csalodott befekteto. Emiatt sokan menekulni fognak, ha kozel visszakapjak a penzuket. Akik meg veszik, azok pontosan tudjak meddig erdemes venni....😉 ha ez anno elment 1000-ig, akkor szerintem 500 alatt meg fog allni valahol, de lehet a 400-as tartomanynal mar bevedik a varat es orommel hatradolnek a valodi erdekeltek. Ezt gondolom en.
Appeninn real