Biztos hogy kreténben tolták kölcsön adott pakkokkal. 400 felett Drágán kiszórták most olcsón vissza veszegették. Sok kicsit elüldöztek és sok nagyot is mert ekkora mutyit távolról kerülnek. Concord 743 célár pedig tankönyvi példa, hogy kell embereket becsapni. Lelkül rajta gyomruk bírja akkor hajrá. Jövőre várjuk a következő szinteket: 100, 50, 1, 0,1 vagy ameddig büntetlenül manipiulálhatnak.
A jó hír az, hogy 150 forintot azért simán megér, a rossz az, hogy 700 közelében sem lesz már soha! Legalábbis amíg a NER keze alatt működik mint mosoda
Ingatlanok be - - - > Felújítás + támogatás - - - > ingatlanok ki ismeretlen áron! A részvény a csúcsról esett 80%-ot...azért nem nehéz összerakni, hogy ez egy mosoda
Esetemben ez kb. úgy néz ki ,hogy ~75% árfolyamveszteség + 5-6 év alatt ~50% infla ( mondjuk ez másokat is érint ). az - 125% . Ha vicces akarnék lenni ,de nem vagyok az , azt mondanám ,hogy miután mindenem elbuktam ,még tartozom az Appeninn-be fektetett pénzem 25% ával . JÓ ÖTLET VOLT AZ APPENINN. Boldog Karácsonyt .------Jaaa !! 50% bukó egy álom lenne .
Én csak annyit kívánok azoknak akik miatt ide jutott az ár hogy ha nyertek rajta a teljes összeget költsék gyógyszerre és szenvedjenek legalább annyit amennyit az Appeninn részvényesek. Nyugodtan bukjanak a vagyonukból 50% ot.
Trigger esetén vége a korinak és a kövi target sajna sokkal lejjebb mutat. Fogjuk még emlegetni a 145-öt csak más kontextusba :) De ne is beszéljünk erről, mert közelegnek az ünnepek, azoknak meg a szeretetről és boldogságról kéne szólniuk. Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Appeninn real