Elvileg igen, de tünetmentes vagyok. Nyaralasra erkezve a repteren “derült ki” tehát nagyon emlékezetes lesz/lett ez a pihenés... :( páromat tegnap engedték el a karanténból, mindenféle kérelem leadását követően, pluszban jelezve nekik hogy nincs több gép utána és nem tudna hazamenni...
Én abban bízom, hogy egy tőkeerős cégnek egy ilyen helyzet lehetőséget is hozhat jócskán. Ha ilyenkor jó döntést hoz és bejön a számítása, akkor pár éven keresztül három kockával dobhat a Monopolyban.
Ezzel a helyzettel szerintem pár évig meg kell tanulnunk együttélni így vagy úgy, szóval a kockázat része lesz a rendes ügymenetnek, ergo máshová is beárazódik/beépül, így mivel minden piaci résztvevőt ugyanúgy terhel, nem érinti az Akko-t egyoldalúan. A BIF SZIT-ként viszont szépen megy előre - a Takarékbankkal is jó lóra tett szerintem - ami egy leendő SZIT-es cégnek (legalábbis bízzunk benne, hogy ez az irány) kedvező jelzés.
Mivel mindegy, hogy honnét dolgozok lejöttünk a balatonhoz. itt apósom munkatársának a feleségének a főnökének lett pozitív PCR tesztje. Ma a feleségét tesztelik. Mi meg mivel nem fontos senkinek se sehova mennie, ezért megvárjuk mi lesz.
Akko Invest