Próbáltam olcsón venni, de nem bírtam tartani a lépést az emelkedéssel... SEbaj mondom megveszem kerül amibe kerül, mert ez menni fog és később még ez a 300 is olcsó lesz.
ez jo...koszonom...most már irhatna a portfolio is...holnap jon a nyugdij, nem sok élet van a presszóba, mindjart megyek haza, de 2 re jovunk kartyara.
Van egy faktor, amivel kevesen számolnak! A hivatalos közkéz jelenleg 45,66%, de valójában kisbefektetőt kezében nincs több 10-15%-nál! Mióta Zsiday eladta a céget, azóta figyelem a részvénykönyvet - nagyjából évente egyszer. A cégek esetén viszonylag könnyű összefonódásokat találni, de egy-egy nagytulajdonos magánszemély esetén is könnyű kideríteni a hátteret. Szerintem kisbüfi kézben nagyon kevés részvény van, ezért tudták/tudják szinte bárhová tenni az árfolyamot. Nyilván ez a nagy mennyiségű részvény új tulajdonosra vár, lehetőleg minél magasabb áron, amihez növekedési sztori kell, amit most a szemünk láttára írnak. Aki régóta kitart benne, annak sok szerencsét!
Tudniuk kellett a jelentést, és hogy az az ár nevetséges. Szerintem számoltak vele. Ha most erre kijönne egy elemzés, akkor simán tolnának egy 600-700 körüli célárat, ha egy neves cég adná, és 1000 körülit, ha mondjuk a Kalliwoda. Ez az ár nonszensz. Én visszavettem a pakkom, 12k db-ot még 290 alatt.
Most a honlapjuk is gyorsan frissült, jóval felkészültebb a kommunikáció! Az eredményeket meg hozták, mint már megszoktuk. Innen már megy magától, csak néha kell irányba terelni ;)
Akko fórum