Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 17:24

A Trump!  

4 évig aktuális lesz a topik ))))))))

és izgalmas
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Macika_
_Macika_ 2019. 07. 08. 08:00
Előzmény: #1438  _Macika_
#1439
_Macika_
_Macika_ 2019. 07. 08. 07:59
#1438

_Macika_
_Macika_ 2019. 06. 24. 19:03
#1437
_Macika_
_Macika_ 2019. 06. 21. 07:48
Előzmény: #1434  totem_is_back
#1435
Katonai csapást hagyott jóvá Donald Trump Irán ellen, de az előkészületek közben visszavonta a döntést – írja a New York Times.Kormányzati tisztségviselők szerint radarállomások és rakétakilövő állások ellen hajtottak volna végre támadást pénteken, napfelkelte előtt, hogy a lehető legkisebbre szorítsák a katonai és civil áldozatok számát. Az akcióval azt torolták volna meg, hogy Irán csütörtökön lelőtt egy amerikai felderítő drónt. Trump csütörtökön azt állította: a pilóta nélküli repülőgép nemzetközi vizek felett repült, amikor lelőtték.A repülőgépek már a levegőben voltak, és a hadihajók is elfoglalták pozícióikat, de még egyetlen rakétát sem lőttek ki az akció lefújásakor. Egyelőre nem világos, hogy Trump egyszerűen meggondolta magát, esetleg logisztikai vagy stratégiai oka volt a visszakozásnak. Az sem világos, hogy később sort kerítenek-e a támadásra. Sem a Fehér Ház, sem a Pentagon nem nyilatkozott az ügyben
totem_is_back
totem_is_back 2019. 06. 20. 18:37
Előzmény: #1433  _Macika_
#1434
>>>"Amerikai katonai illetékesek azt állítják, hogy a lelőtt amerikai drón nem iráni, hanem nemzetközi légtérben volt, az irániak viszont azt állítják, hogy ez hazugság, mert igenis iráni légtérben történt az incidens.
A pontos helyszín azért nem mindegy, mert ha nemzetközi légtérben történt, akkor az irániak amerikai infrastruktúra ellen követtek el támadást a saját iráni légterükön kívül."
Lehet a lelövéskor nem volt iráni légtérben, de előtte tuti... meg amúgy is, mi a pék faszát képzel usa, hogy mindenhol büntetlenül drónt repkedtet..  bár ez amúgy is csak egy ócska provokáció... 
_Macika_
_Macika_ 2019. 06. 20. 18:25
#1433
Ijesztő kijelentés Trumptól: rövidesen kiderül, megtámadjuk-e Iránt
_Macika_
_Macika_ 2019. 06. 13. 21:04
#1432
troll
SeldonKuper 2019. 06. 13. 20:53
#1431
https://pestisracok.hu/trumpnak-van-egy-fenomenalis-javaslata-brexit-ugyben/
Előterjesztett egy 18 oldalas dokumentumot, amely az Amerikai Egyesült Államok javaslatait tartalmazza egy, a kemény Brexit után megkötendő szabadkereskedelmi egyezményről.
SeldonKuper 2019. 06. 06. 16:33
Előzmény: törölt hozzászólás
#1430
Szóval téged neveztek ki a "tartótisztemnek". Sajnálom nem tudtam róla.
De nincs is szükségem ilyen durva "tartótisztre"!
Il Silencio!
tartótiszt 2019. 06. 06. 16:26
Törölt hozzászólás
#1429
SeldonKuper 2019. 06. 06. 16:22
Előzmény: #1426  goapsy1
#1428
Mérges lesz a tartótisztem, ha sokig bosszantod a hazugságoddal.
goapsy1
goapsy1 2019. 06. 05. 07:52
Előzmény: #1425  SeldonKuper
#1426
És miben is hazudozok, propagandista?
Ideküldött a tartótiszted, hogy a mihán keresztül nyald a fidesz seggét, de lebuktál, elfelejtettél nicket cserélni.
Evvan, törődj bele.
SeldonKuper 2019. 06. 04. 22:41
Előzmény: #1424  goapsy1
#1425
Egyet tudok mondani: mindketten tudjuk, hogy hazudozol.
Egy "mihaszna" vagy a gittegyleteddel együtt.
goapsy1
goapsy1 2019. 06. 04. 21:37
Előzmény: #1423  SeldonKuper
#1424
Tényleg vannak. Pl lebukott fideszes propagandisták, akik eddig joco nicknéven tolták a mihasznazánk gittegyletet. :)
       
Amúgy nem akarlak kiábrándítani, de a tőzsdék zömmel emelkednek, kb 200-300 éve. 
Alacsony kamatkörnyezetben, adócsökkentések és hatalmas eladósodás után meg szinte mindig.
:))
SeldonKuper 2019. 06. 04. 21:20
Előzmény: #1422  goapsy1
#1423
Szárnyalnak az amerikai tőzsdék.
Ez a Trump mégis tud valamit, mégha nem is tetszik mindenkinek.
De vannak akik még Trumpnál is okosabbaknak tartják magukat, ráadásul egy gazdasági és pénzügyi fórumon.
goapsy1
goapsy1 2019. 06. 04. 20:55
Előzmény: #1421  peter_s
#1422
"Hogy 1974 óta nem látott mélyponton van a munkanélküliségi ráta Nagy-Britanniában."
Ez valóban csodás, tekintve, hogy egész Európában mélyponton van, konkrétan lasszóval fogják az embert mindenhol. Ami nem csoda egy tíz éves nonstop  konjunktúra után. Ezt még a brexiter idióták se tudták tönkrekúrni eddig, pláne úgy, hogy uk még ki se lépett az euból.
Ha ez neked már sikernek számít, nem vitatkozom. :))
        
"Valahogy nem akar bejönni a jóslatotok, hogy hanyatt-homlok menekülnek kifelé a cégek"
        
Valahogy hozzám nem az jutott el, hogy a végvezetők osztatlan lelkesedéssel vannak a nagyszerű brexit iránt. Pedig még el se kezdődött. :))
         
"és még a BOE stressz tesztje is azt mutatja, hogy a brit bankrendszer simán kibírna egy hard brexitet is."
         
Ez tényleg szuper. Ha valamibe konkrétan nem döglenek bele, az már sikernek számít nálad? :D Ha ilyen magasan van a léc, tényleg nem kizárt, hogy a brexit "rendkívül sikeres" lesz. Hisz valószínűleg túlélik. 
:))
            
"Az amerikai elnök meg ismét nem az EU bürokratákhoz ment jópofizni, hanem Londonba ment és II. Erzsébettel és a brit miniszterelnökkel találkozott"
          
 Hogy a hülye Trump kivel jópofizik, kb pont leszarja mindenki.
Van haszna uk-nek abból, hogy velük jópofizott? Van már ALÁÍRT kereskedelmi szerződése uk-nek usával, ami (és ez fontos) JOBB FELTÉTELEKET TARTALMAZ, MINT AMILYEN KAPCSOLATBAN EDDIG AZ EUVAL VOLTAK?
Egyedül ez a lényeg. Abból nem lesz brit dzsidipi, hogy a hülye Trump meg a hazudozó Farage együtt berúgnak valami brit pubban, vagy Trump bazsevál egy jót a brexit sikereibe épp most belebukott brit miniszterelnökkel.
De természetesen én is biztosra veszem, hogy az eu sokkal, de sokkal szarabb feltételeket tud kialkudni egy ker-i tárgyalássorozaton, mint a tizedakkora piacot képviselő uk.
Pláne, ha ugyanazokat a profi tárgyalókat küldik, akik a brexitet is letárgyalták. :)))))))))
    
"Valahogy az erős és csodálatos EU nem nagyon remekel az USA-val és a Kínával való kapcsolatokban"
Ne aggódj. A független, és erős Britannia tutira fog! ;) :))
         
"britek meg szívesen látott vendégek Washingtonban és az USA elnöke is szívesebben látogat Londonba, mint Brüsszelbe."
        
Én is szívesen eljárkálok egzotikus helyekre vizitelni. Ettől még beruházni nem fogok ott.
Naná, hogy trampli lázítja a hülye brexitereket. Ha az eut kicsit is meggyengítik, azon ő csak nyer. Az árát meg amúgy is a britek fizetik meg. Más f@szával könnyen veri a csalánt trampli. Pláne, ha neki annyi a dolga meg a kockázata az egésszel, hogy "szívesen látogat" Londonba. :D
        
" Csak nehogy összejöjjön az, amitől tartotok, hogy a végén USA-UK szabadkereskedelmi megállapodást köt egymással, aztán belengetnek egy kis importvámot az EU termékeire."
         
Megeshet, Trump elég hülye hozzá.
De ha alapszinten tud számolni, akkor azért gyorsan rájön majd, hogy az eut, vagy a tizedakkora piac uk-t érdemes választania.
         
"Az EUR a déli államok lassú halálát fogja okozni ebben a struktúrában, de ez valahogy nem zavar benneteket."
      
Engem tényleg nem.
Költöttek volna kevesebbet, adósodtak volna el kevésbé, akkor nem kellett volna a németekhez meg a franciákhoz járni pénzért kuncsorogni.
         
De ha ennyire rosszul érzed magad az euban, rengeteg olyan ország van a világon, ami nem eu-tag. Amikor Mo nem volt eu-tag, sorellenőrzés volt a határon, vámok az árukon, nem lehetett külföldön dolgozni, meg nem jött egy rakat eus lóvé. (Igaz, azt orbáncék jórészt ellopják.)
Kösz, én ebből a fasza világból a magam részéről nem kérek. 
peter_s 2019. 06. 04. 19:54
Előzmény: #1420  goapsy1
#1421
Annyira beledöglenek goapsy1, hogy 1974 óta nem látott mélyponton van a munkanélküliségi ráta Nagy-Britanniában. Valahogy nem akar bejönni a jóslatotok, hogy hanyatt-homlok menekülnek kifelé a cégek, és még a BOE stressz tesztje is azt mutatja, hogy a brit bankrendszer simán kibírna egy hard brexitet is. Az amerikai elnök meg ismét nem az EU bürokratákhoz ment jópofizni, hanem Londonba ment és II. Erzsébettel és a brit miniszterelnökkel találkozott, utóbbival egyébként volt egy randija a Fehér Házban is. Valahogy az erős és csodálatos EU nem nagyon remekel az USA-val és a Kínával való kapcsolatokban, a britek meg szívesen látott vendégek Washingtonban és az USA elnöke is szívesebben látogat Londonba, mint Brüsszelbe. Csak nehogy összejöjjön az, amitől tartotok, hogy a végén USA-UK szabadkereskedelmi megállapodást köt egymással, aztán belengetnek egy kis importvámot az EU termékeire. A déli EU államok előbb fognak beledögleni az eurójukba, mint UK a brexitbe. Azért azt lehet látni, hogy nem véletlenül nyert néhány magországban a szélsőjobb, hiába tarolnak a liberálisok, szocdemek a periféria országokban, vagy a kisebb magországokban, ha egy Franciaország vagy Olaszország beadja a kulcsot vagy hátat fordít a közösségeknek, akkor az egésznek annyi. Az EUR a déli államok lassú halálát fogja okozni ebben a struktúrában, de ez valahogy nem zavar benneteket.

Topik gazda

aktív fórumozók