Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Neki számunkra ismeretlen okok miatt nagyon nem. Többet foglalkozik vele, mint mi, akiknek van belőle.... És sehol máshol nincs véleménye...Pedig állítólag tőzsdézik...Tök életszerű :)
Neki számunkra ismeretlen okok miatt nagyon nem. Többet foglalkozik vele, mint mi, akiknek van belőle.... És sehol máshol nincs véleménye...Pedig állítólag tőzsdézik...Tök életszerű :)
nyugtasson a gondolat téged, hogy neked nincs. nekem van és mégis nyugodt vagyok. :) ja, lehet hogy most szar lesz még a jelentés. jövőre viszont majd megindul és nem 10-20%-ot, hanem 50-70% között.
1 év alatt nem volt akkora forgalom hogy a kiszálló megszabaduljon a részvényétől. Tehát lényegében nem kell senkinek, vevők nincsenek. A q3 rossz lesz mert ha jó lenne már vennék a bennfentesek, de nincs vétel.
Nem úgy nézki hogy ez a szint kikopna. Ahogy 1-2 forintot emelkedik már teszik is vissza. Olyan mintha meg lenne szabva hogy 800-810 között lehet maximum. Volt már nemrég 815 is, visszatették, sőt 1 napra 830 is, de onnan is szinte azonnal visszatették.
ellentmondasz egymásnak. megvett a cég 130K-t, és szerinted el fog fogyni az 1M. de közben azt mondod, hogy a kicsik nem veszik. szerintem meg kivárás van, és mutyi. át kell valahogy venniük xdb-ot hogy az eladónk eltűnjön. így oldották meg. tegnap azonnal vett a robot 809-en miután kivettem a 810-et.
A cég felfelé nem veheti, meg kell várniuk mindig hogy valaki egy picit felnyomja az árat. Az meg ritka mint a fehér holló. Te belevettél 10k-t de a kicsik nem veszik, nagyok meg pláne nem. Ez szerintem itt elvegetál, ha a q3 rossz lesz akkor meg még simán 800 alá is mehet.
Idővel csak kikopnak erről a szintről az eladók. Nem baj az ha átporszívózzák 10 forintonként a szinteket, stabilabban megmarad majd akkor az emelkedés...ha eljön idővel:-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...