Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A cég is olcsón akar venni. ezért állnak meg a vétellel mindig 700nál. Ha akarták volna már kikapták volna a dugót 700on és lehet akkor tényleg elindult volna fel.
Az árfolyam mégsem tud emelkedni? Nemrég 630ért lehetett venni, aki megtette most 10%al magasabban el tudja adni mert veszik. Duma helyett le kell kereskedni. Opuszt a cég vétele előtt vettem 190en 220on kiszortam pedig 230on kellett volna. De így is jó. Ez hasonlót tud azért.
Volt már olyan hogy tévedett a piac..? Ha igen, akkor tudsz pénzt keresni! Apró példa jómagam esetében: Mint tudod a 4IG-m nagy részét eladtam 700 felett februárban! A DHS-re esett a választás. 400-420 között vásároltam rommá magam! Rajtam kívül csak a cég vette! Most megszabadultam tőle 700-760 között. Szép lett az egyenlegem tőle... Ennyit a piac árazásáról!
"A cég egészen egyértelműen sugallja, hogy semmi keresnivalója az árfolyamnak 700 alatt...!" Idézet a másik topicból. A piac meg egyértelműen beárazta, ennek 700 alatt a helye. Sokszor a napi forgalom felét vagy még többet vesz a cég és az árfolyam mégsem tud emelkedni. Rengeteg az eladó.
Honnan tudod te hogy élem az életem. Pl. múlthéten szinte nem is írtam, családi nyaraláson voltam. Tegnap meg ma ráértem ide irogatni. Ennyi idősen már nem maradok le semmiről.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...