Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen mindig utolag mondja es szerintem 694en el is adta (ha nem megy feljebb) , ha tovabb megy, meg kivar, hogy bejelenthesse a filantrop baratunk, hogy ismet a hullam csucsan sikerult realizalnia.
Mivel kb hetente leirod, hogy nincs reszvenyed es nem veszel! Ha vettel volna, teli torokbol hirdetted volna. Igy a sajat szavahihetosegedet fekteted ket vallra, ha kozben megis van.
Miert akarod? Nincs reszvenyed es nem is veszel, nem mindegy neked? (En remelem lesz ebbol is valami , de en erdekelt vagyok benne) Te mozizol csak - javaslom a mozit! Oppenheimer pl egesz jo film lett, ajanlom figyelmedbe
Meddig tudja védeni, mennyi penz van erre? Egyszer elfogy ez a pénz es akkor ott állnak döbbenten hogy milliárdokat költöttek srvre az árfolyam meg esik és a 670 elesik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...