A létesítmény szép és természetbarát is a visszasajtolás miatt / sok helyen elfolyatják a termálvizet/, de nálam csak egy "termálvizes fürdő" kategóriába fért volna bele.
innvoaciot dijaznak, lehet valamit valamit forradalmi modon oldottak meg, meg gondolom eleve vmi kivitelezesi tevekenyseget dijaznak....+az EV projektje...nekünk nem nagyon voltak 2017 folyaman karbantartason kivül aktiv megmozdulasunk
közben kis geotermia Promo jobbra...kar hogy nem velünk kapcsolatos Lehetett volna valami ilyen cim, hogy a "Pannyergy technologiajaval kapcsolatos magyar ceg verseng a dijert" :D
Jaj de izgi most dől el esni kezd-e vagy jön a zöld gyertya és csak aztán esik tovább vagy esetleg elmarad a lepotty és innen minimum vissza 850 köré,szerinted?
Mind igaz amit írsz, csak egy dolgot hagysz ki, azt a kis apró 150k csomagot amit beraktak 800-ra. Onnan felesleges elméleteket gyártani mert az determinálta az egész napot! Most folyamatos belenyúlás van ezért tényleg rulett a köv. időszak. Ha holnap vételre raknak be 750-re 150 ezret akkor meg felfele megyünk. Kár agyalni most szerintem.
Megállás nélkül a 835 ös tegnap előtti lefordulásról??Azért illene legalább 1 zöld gyertyának lennie amit ha teljesen visszaad másnap akkor törhet(ne) tovább de oldalazásba is kezdhet ott,hogy az alsó Boli feljebb jöjjön mint most van és akkor kevesebb eséssel is megússza már ott is lesz az alsó bolin,elvégre a trend Bika...ha az a verzió lesz amit mondasz akkor sietnie kell holnap le kell szakadni a 750 ből,később már nehezebb lesz megcsinálnia,az eltelt idő nagyon fontos szempont,hogy minek van nagyobb és kevesebb esélye te,hogy látod?
Az egyiknek mindig több az esélye még ha rövid távon pont az ellentétnek van nagyobb mint közepes vagy hosszú távon,az "ugyanannyi esélye van"szerencsejátékos gondolkodásmód,piros vagy fekete ugyanannyi az esélye nem?A rulettben sem működik,különben,hogy jöhetne egymás után pl:13 szor is a piros vagy a fekete,és jön és nem évente egyszer
Az OTP-s elemzés célára két azonos súlyú elem átlaga. EV/EBITDA alapon 742-838Ft-ot hozott ki a szektorátlag és a várt céges EBITDA alapján, amit gyakorlatilag januárban már elértünk, eszerint reálisan van árazva 800Ft környékén. A szabad CF az, amiből 1210Ft-ot kalkulált, erre viszont a menedzsment eddigi ténykedése alapján nem lehet mérget venni. Egyrészt kérdés, mennyit hajlandóak osztalékként ténylegesen kifizetni, másrészt nem lehetetlen, hogy inkább új befektetési lehetőségeket keresnek a képződő pénzeknek és máris borul a matek. Ezek csak a közgyűlés lezártával fognak kiderülni. Senki nem jár Győr környékén, hogy legalább elkezdték-e a fúrást?
Esely az mindig van,de áttértekelve a menetét.,rengeteg papírt eladtak 800 felett. Nagyot ment realizáltak,csodalkoznék a mai nap utan ha felfele venné az iranyt. Mondom ezt úgy,hogy a tegnapi öntésben én is bele vettem ,de mint írtam el is adtam délelött,mert valami brutal gyenge volt a vételi erő. Az eladói az viszont combos volt,ami azt mutatja nekem,hogy nyomni fogjak lefele. Egy ilyen komoly leszúrás utan ami tegnap volt ez utan ma ha van vagy lett volna vételi erő,1 óra kereskedes utan 800 felett kellett volna lennie.
Dec 13. I kitörés ota most elöször zárt a 20 napos mozgóátlag alá. 50 napos mozgóátlag pár ft ra van a bollinger szalag alsó szárától vajon megnezetik vele ? Nekem úgy tünik,majd kiderül 50 napos jelen pillanatban654 ft nal van.
Itt nem számít a törékeny hangulat 3 évig csak totyorogtunk fiam.-))Itt hamarosan történni fog valami az otp-s elemző megmondta.Célárat is mondott hozzá.
Én is próbálom összerakni hogy mi lehet a cél. Most semmi nyomát nem látom annak hogy gyüjtögetés lenne mint korábban. Ha alacsony árfolyamot akarna akkor simán le is nyomhatná akár 600-ra is ilyen mennyiséggel, de nem tette. Így más nem nagyon marad, mint hogy egy pici pihenőt akartak a nagy emelkedésben. Talán technikai okokból, bázisépítés, talán időzítve vannak a további hírek is. Sokáig biztos nem lehet ezt játszani, mert abból lecsorgás lesz, na és az a bizonyos törékeny hangulat....
PANNERGY