Szerintetek miért van ilyen hatalmas csend...aggasztó,h nem kezdték el még a visszasajtoló fúrását sem nemhogy más projekteket...vmi gond lehet...én már gondolkodom h eladjam a pakkom amit fél éve őrizgetek...vki lebeszélhetne róla jó érvekkel...
Hubertus: A hőfoktól eltekintve nem új, amit írtál, a Portfolio is lehozott róla egy cikket: link Az utolsó bekezdés a lényeges:
"E mellet geotermiában is gondolkodik a társaság, így várhatóan a rákoskeresztúri körzetben még az idén 2,000 méteres fúrásba kezdenek, amelyből a várakozások szerint 4 MW hőteljesítményt várnak. A beruházáshoz szakmai partnert keres a Főtáv, tekintettel arra, hogy ebben a szegmensben nem rendelkeznek kellő tapasztalattal."
Hogy ki lesz a Főtáv partnere, nem tudjuk, de ha ez egy felkutatott terület, a kivitelezést akár az Aquaplus is fel tudja vállalni.
Törölt felhasználó2010. 03. 06. 23:07
rég nem írtam már be, gondolom ez mindenkinek új lehet:
"...A másik fejlesztés egy geotermikus hőforrás létesítése lesz Rákoskeresztúron, az ottani 110-115 fokos termálvízre alapozva."
Igazad van!Én azért vettem bele a Pannyba,mert hiszek ebben az energiaforrásban,és az EU-ban is favorizálják a környezetkímélést.Bízok benne,hogy előbb-utóbb ezt a papírt is megtalálják,és jól megtépik,nagy forgalommal,aztán meg áldjuk az eget,hogy tényleg ilyen olcsón hozzájutottunk a rv-hez!Hajrá Panny,és nem tudom,hogy figyelitek -e a JUVENTUS-t,de oktatja a Fiorentinat.Hajrá Panny,és FORZA JUVE!!!
Aki nem hisz a papírban jobb ha eladja, vevő biztos lesz rá.
Ez a rv tipikusan olyan, hogy el kell rakni jó mélyre (néha az a jó ha nem is emlékszünk rá hogy van) és félévente-évente ránézni. Türelem emberek (Toca) egyszer még -talán nem is olyan soká- örülni fogunk, hogy nekünk ennyiért volt.
Na meg ne felejtsétek el azt hogy az egyik elemző azt írta hogy:"akinek van félretett pénze és nem tudja hogy mibe fektesse,az nyomjon a pannergyre egy all in-t."
És ne feledjük az erste célára :1200 huf!!!!!
Muszáj tartanunk egymásban a lelket ha már elképzeltünk valamit.Erőt kell ehez adnunk egymásnak hogy meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket. Én is hasonló helyzetben vagyok mint te. Ezek szerint egyre jár a rugó az agyunkban. Szal segíteni kell hogy nehogy el tudjanak minket bizonytalanítani a károgók. Türelem meghozza gyümölcsét. Szép napot tulajtársak!
Értem én mit akarsz mondani,de én már a múlt hétre is vártam valami nagy hírt,de b...ott jönni!Remélem igazad lesz,mert én alaposan bevásároltam,úgyhogy,hajrá Panni!!!
Nem mentünk tovább a többiekkel,de majd megyünk.Át fognak pakolni ide lét.Pláne,ha végre közzétesznek egy kis infót a dolgok állásáról.Szerintem nagy dolog lehet,ha ilyen szépen visszatartják az infót.Nagy durraanás készül.Aki akart az bevásárolt.Minden hónapban volt hír legalább egy.De februárban csend volt.Valami giga hír jön.Lassan március közepe lesz. Az idő most kedvező a kinti munkákhoz.Türelem Rózsát terem!
PANNERGY