ha valaki ki akar tárazni, az nem nyomja erővel lefelé, mert nem a leszorított ár az érdeke. Főképpen nem 1700-on, amikor tavaly csak 1800Ft-os árfolyamon tudott bevásárolni a cég. Eladásokkal pedig nem lehet bevásárolni, csupán az árat csökkenteni. Az más kérdés, hogy bármilyen piaci turbulencia miatt az elért alacsonyabb árszinten is érkezhetnek olyan eladók, akik korábban a magasabb szinteken sem adták még el. A telekom az elmúlt évben többnyire nagy forgalommal emelkedett, majd a vételek hirtelen megállása után kis forgalommal ereszkedtek. Ez utalhat egy "gyűjtögetésre" is akár, de a forgalom miatt szerintem idén ( a korábbiaktól eltérően ) nincsenek meg a vásárolni kívánt mennyiség, még fele részben sem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen vételi technikában gondolkodnak. Marad e a tavalyi, vagy megint változtatnak. Ha igen, akkor akár még igazam is lehet, a begyűjtött darabszámokat illetően. Majd meglátjuk és már nem is túl sokára.
Ha megvan a 2/3-a: Akkor már csak kb. 8-9 millió darabot kell „vadászniuk”. Ez a mennyiség a piacon már kevés, ami azt jelenti, hogy a maradékért hatalmas harc lesz. Ez fogja az árat 2100-ról 2300 felé lökni.
Sokat, de nem eleget. 50Mrd-nyi papír a cél, annak több mint fele meglehet már. 2/3-ra tippelek. 2300Ft-éet én nem adom oda a pakkomat, és szerintem a kitartók járnak majd jól.
a kgy csak bólint, megadja a felhatalmazást az SRV-re. Mindig a vezetőség ad ki nyilatkozatot kb két héttel a k.gy. után, hogy és miként tervezik lebonyolitani az srv-t
-Private Banking friss:-Magyar Telekom.-A korrekció visszahozta az árfolyamot a 2000-es szintre, ahol a vételi oldal erősödését láthatjuk. Ebből jöhet egy kisebb emelkedés, egészen a 2125 környékére is akár, de ott már a csökkenő trendvonalba ütközhet. Amennyiben viszont letörné a 2000-es szintet, akkor további esés jöhetne az 1875-ös támasz környékére vagy akár a korábbi felfele kitörési szintre 1750 körül. Ellenállások: 2125; 2250. Támaszok: 2000; 1875; 1750; 1688; 1625; 1563; 1500.
egyébként pedig az, hogy "valaki" fogadott az áresésre, amit a Trump "váratlan" bejelentése okozott, egyáltalán nem elképzelhetetlen, mivel ennél hajmeresztőbb eseményekre is fogadnak sokan. Ami pedig magát a bejelentést illeti, még én is jeleztem, hogy a helyzet az USA számára sem fenntartható sokáig. Utólag belegondolva, az lett volna furcsa - Trump ultimátumait, határidőkre vonatkozó eddigi kijelentéseit valamennyire követve - , ha nem ez történik, ami történt. Iránt Izrael és az USA megfogta, csak az nem engedi őket. :) De Iránnak sem érdeke, hogy porig rombolják az országot, amire ellenfeleik katonailag képesek. Szerintem szükségszerű valamilyen megállapodás a közeli jövőben Irán vonatkozásában. Ennek várható következménye, hogy a tőzsdék és vele együtt a telekom is rövid távon felpattannak. Legalábbis én ezt remélem.
Mtelekom