Tökéletesen igazad van. Egy olyan sávban tartják, ahol érdemben nem történik semmi. Sajnos akinek most kell ez a pénz eladja 1750-en. Nekem a vásárláshoz még drága, eladásról amúgy sem lenne szó, csak 2655 felett valahol !
Srácok, miiiieeez a lóf..z forgalom? 144m... hát ennél itt több papírja van nem egy fórumtársnak. Szerintem az van, hogy itt már nincsenek addicionális eladók. Ezért nem érdemes nagyon lejjebb tolni az árfolyamot, mert megjelennek más vevők is, akik az önkötéseket is elkezdenék megvásárolni. (Ha lejhebb megy én is veszek még a pakkomhoz... jó lesz az kikeletkor, amikor rügyezik majd az srv-barackfa, és énekelnek majd ad az srv-rigók.
-Private Banking friss:-Magyar Telekom.-Az árfolyamot továbbra is csökkenő tetőpontok és mélypontok jellemzik, így az a gyertya, amely jelentősebb elmozdulást hozhatna, még várat magára. Erős támasz 1 625-nél található, míg a piros csökkenő trendvonal fölé kerülés indíthatna újabb emelkedő hullámot. Az aktivitás alapján azonban jelenleg nem látszik nagy elmozdulási esély. Relatív erő csak 1 780 felett várható. Ellenállások: 2000; 2062; 2125. Támaszok: 1750; 1625; 1563; 1500.
A trump vámhisztit leszámitva mióta elindult emelkedésnek a részvény azóta nem volt ilyen hosszú korrekció a papirban, illetve ha szintén leszámitjuk a Trump vámhisztit és az agusztusi bikacsapdát akkor március végétől gyakorlatilag oldalazás folyik nagyon elkeseritő az összkép.....
sőt a zárás vége előtt még egy nagybüfi vett 50 darabot:):) sőt ezen belelkesedve további 112 darabot, ezek után mikulás rally-vá nyilvánítom a napot:)
Mtelekom