Bizony a rászorulók sorba állnak egy kis CECe-ből lehulló morzsáért.... jó lesz majd hűvös téli estéken, amikor anekdotázunk a nyárvégi lomtalanításon gyűjtött kincsekről.
Ahogy apocca írta, inkább az sanszos, hogy mai árszint körül lebizniszeli egy eladó és egy vevő a dolgot a szóbanforgó pár100e darabbal a zárószakaszban.
az srv meneten azt értem, hogy tavasszal majd meghírdeti a telekom, hogy mettől meddig tartó srv program lesz és hány milliárdért óhajt venni rv-t. Akik meg arra gyúrnak, hogy majd a mostaninál magasabb áron adják a telekomnak az rv-t, azok akkor és annyit zsákolnak amikor tudnak és akarnak és képesek. Tőzsdén nincs start pisztoly.
a francot, kis forgalmú időszakban mint aug vége, szeptember eleje, könnyedén lehet valamivel lentébb vinni az árfolyamot és lehet gyűjtögetni az rv-t az srv menetre,
hagyjuk már ezt a cecét, korábban nyaraltam, nem nézegettem annyira topikot, ki adott valamiféle jelentőséget egy átsúlyozásról szóló hírnek, főleg egy cece átsúlyozás? Még egy MSCi átsúlyozásnál is annyi hogy záróban brutális darab számok vannak, akinek el kellett adni beteszi a mennyiséget, a "megbeszélt" vevő, megveszi a adott árfolyamon.
Aki hisz az Erstenek MTel ügyben, az magára vessen... a pókerben is kell tudni blöffölni és a blöfföket "elfogni", a tőkepiacokon is sok a blöff és féligazság. Persze saját pénzzel kockáztatunk, de megfelelő hozammal kecsegtet ez a kockázat.
igazad van, de most hetekkel ezelőtt bejelentik a cece hírt, mi, én , semmit nem tudtam, tudtunk róla, most se tudunk semmit, előtte vettem bele azóta esik egyfolytában. Egy olyan hírre aminek semmi jelentősége, egy technikai kérdés és amiről semmit nem lehet tudni. Olyannyira h még az sem biztos h záróban csökken az árfolyam, mi van ha nőni fog?
Mtelekom