Köszi, itt valóban látom. Remélem sikerül is intézniük. Az már más kérdés, hogy az ügyfélszolgálat teljesen inkompetens. Négyen reagáltak eddig, és mind a négy teljesen mást állít.
Az a bejelenté,hogy a SRV-vége van 2025-re a többi pénz jövőre lesz elköltve SRV-re vagy osztit emeli vele, Fundásan nem rossz hír az őszre nézve-a 206-os várakozások a nyári pangás után épülnek az árfolyamba.
Valószínűleg szándékosan nem akarják felhajtani az árat. Az ármozgás számukra nem fontos, csak a javadalmazási keret feltöltése. Enefi már kiszórta, a Hold/Concorde/OTP-s pozíciók sorsa egyelőre nem ismert – ha ők tartják, a piac likviditása gyenge marad.
-Jó napot! Talán nem volt senki nagy felajánló-és nem tudott visszavenni a cég-ez lehetséges? Enefi már kiszórta... A maradék pénzzel nem fogja a könyvet bolygatni-20 milliárdhoz közeli azaz fele pénz van vissza.
kosz az infot! az activity statementben lattam, hogy megkaptam csak a balance-nal nem. es igen en is ugyanigy voltam mint te, hogy ujra befektettem volna telekom rv-be. de mind1 amint megerkezik, veszek belole, meg mindig jo arnak gondolom - hosszu tavra.
Ez simán a tavalyi minta, két napig kis forgalommal felhúzzák kicsit, ott megveszik a fix ügyletekkel a nagy csomagot. De valós kereskedésben nem hajlandók annyiért, inkább hagyják csorogni 30-40 Ft-t. Sem korrektnek, sem költséghatékonynak nem tűnik.
Mtelekom