már vesz 1 millio db 1756 áron, továbbra is azt látom, hogy a tavalyi (akkor egyhetes) srv menet zajlik, azaz az elején a nagyok relative magas áron adták fix kötésben a nagy pakkokat, és közben szép lecsorgás indult el a napi srv átlag ár elkezdett alacsonyabb lenni (egyelőre tehát tartom a tegnapi 1790 a csúcsár srv-ben)
bármi előfordulhat, de szerintem a pillanatnyi kereskedésből nem sokat lehet levonni, mivel nincs forgalom. Kis pihenő a forgalomban pedig indokolt lehet, mert a határidő még nagyon messze van. Időarányosan pedig kifejezetten jól ál a visszavásárlási program. Egy hónap alatt közel tíz százalékot ment úgy, hogy közben kifizette az osztalékot. Rövidtávon ami eldönti az irányt, hogy hányan vették korábban azzal a szándékkal, hogy most, a visszavásárláskor eladják azt. És akik korábban így gondolkodtak, azok vélhetően mindenképpen eladják gyakorlatilag akármekkora áron, mert a grafikont elnézve mindenképpen a mainál alacsonyabb áron vették azt (osztalékkal sem számolva).
1758 tartom a tegnap esti gondolatomat: "véleményem srv-ben ez a sok milliós db 1790-s ajánlat és elfogadása volt
a plafon. Azaz nem megy 1800-ra most, viszont az 1760, majd 1740-t
tartom reálisabb folytatásnak"
én tegnap megint beszálltam az egyik TBSZ-re utalt osztalék erejéig, de ez csak 1736 db. Folyt. köv. és utána megint mozi. :) Tegnap a korábban összegyűjtött csomagok szépen gazdát cseréltek. A mindenkori maximum közelében, a korábbi 1,5 milliárdos csomag utolsó vételi árával nagyjából azonos áron. Kérdés, hogy mennyi van még olyan, amit kifejezetten ebből a célból gyűjtöttek. Ha van akkor vélhetően elérte a csúcsot és valahol ezen a szinten fog realizálódni. Ha nincs, akkor még menni fog (ha nem jön közbe semmi). Az MSCI pedig már tényleg karnyújtásnyira lehet, amit az USD/HUF változás is erősít. Ha pedig a 17 milliárd-ot nem kizárólag a telekom költötte, akkor még rakéta is lehetne, de ennek csekély a valószínűsége.
Mtelekom